Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

The Chiropractor

ZP® - Magazine

, 19 januari 2022 15:13Laatste update op: 25 januari 2022 10:03

Wij zijn Sunitha Athisdam, Gavin Tran en Chanelle Scott-Crossley en samen vormen wij het behandelend team van The Chiropractor in Amsterdam. We bieden een veilige plek waar we vrouwen ondersteunen bij het maken van hun keuzes omtrent de geboorte, het meegroeien met hun lichaam en de voorbereiding voor de bijzondere transitie naar het moederschap.

Chiropractie voor zwangere vrouwen

Tijdens de zwangerschap vinden er veel fysieke en hormonale veranderen plaats. Veelvoorkomende zwangerschapsklachten zoals bekkenpijn en baby’s in stuitligging kunnen worden voorkomen met Chiropractie behandelingen gedurende de zwangerschap. Chiropractie helpt bij het balanceren van het bekken tijdens de zwangerschap zodat de baby meer bewegingsruimte en een goede ontwikkeling in de baarmoeder heeft. Het verkleint de kans op een onnodige interventie tijdens het geboorteproces en beschermt de vrouw omdat ze tijdens de geboorte de verbinding met haar baby voelt en haar behoeften kan uiten.

De technieken die worden gebruikt bij zwangere patiënten zijn zeer fijngevoelig en zijn veilig gedurende de gehele zwangerschap.

Chiropractie na de bevalling

De maanden en jaren na de geboorte zijn fysiek en emotioneel uitdagend. Een goede connectie hebben met en vertrouwen hebben in je lichaam geeft je de mogelijkheid om uitdagingen aan te kunnen gaan, vooral in de eerste maanden. Naast de behandelingen geven we ook graag algemeen advies voor moeder en baby.

Chiropractie voor kinderen en baby’s

Chiropractie kan kinderen en baby’s ondersteunen tijdens hun ontwikkeling. Het is een natuurlijke oplossing voor baby's die moeite hebben met aanleggen, borstvoeding of last hebben van buikkrampen. Kinderen zijn altijd aan het spelen en ontdekken nieuwe dingen. Een ongelukje of val kan invloed hebben op de manier waarop de ruggengraat zich vormt. De hoeveelheid kracht die wordt gebruikt bij de behandeling van een baby is vergelijkbaar met de kracht die je gebruikt om een ​​rijpe tomaat in de supermarkt te testen.

Contactgegevens

Praktijk: The Chiropractor
Website: www.thechiropractor.nl
Adres: Kinkerstraat 12C-HS, 1053DT Amsterdam
Telefoonnummer: 020 789 2932
E-mail: info@thechiropractor.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard