1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Kinderchiropractoren Tanja en Sonia van Chiropractie Mulder

  Gepubliceerd op: 4-16-2021Bewerkt op: 4-8-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 4-16-2021Bewerkt op: 4-8-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Wij zijn Tanja en Sonia en samen vormen wij het kinderteam van Chiropractie Mulder, met een specialisatie in het behandelen van zwangere vrouwen en baby's en kinderen. Onze praktijk is gevestigd in Waalwijk en Tilburg.

  Tanja: Ik ben inmiddels 25 jaar chiropractor en 15 jaar moeder. Na de geboorte van mijn eerste dochter besloot ik meteen om me te gaan specialiseren in het behandelen van baby’s en kinderen.

  Sonia: Tijdens een humanitaire missie in Afrika heb ik heel veel zwangere patiënten behandeld en zelfs begeleiding gegeven bij bevallingen. Hierna heb ik me steeds meer gespecialiseerd in deze doelgroep.

  Zwangerschap en bevalling

  Het leven dragen en geven is een heel bijzonder proces. Er verandert veel, ook in je lichaam. Maar helaas soms niet helemaal zonder problemen of klachten. Er wordt namelijk veel van je lijf gevraagd en je wilt natuurlijk dat je lijf zo optimaal mogelijk en pijnvrij kan bewegen tijdens je zwangerschap en de bevalling. De zachte, veilige en gerichte chiropractie behandelingen zorgen voor de juiste spierbalans en beweging in het bekken en romp, om zo de nodige stabiliteit te creëren tijdens de zwangerschap. En na de bevalling zorgt het ervoor dat je bekkengewrichten goed kunnen verstijven. Zo geniet je nog meer van je zwangerschap en maak je een goede start met je kindje.

  Baby

  Tijdens de bevalling wordt er veel druk uitgeoefend op het lijfje van je baby. Zeker bij een vacuümverlossing of keizersnede. Je kunt je voorstellen dat dit voor problemen met voeden kan zorgen of een voorkeurshouding. Ook kan het zich uiten in overmatig huilen, onrust en overstrekken. Voor baby's gebruiken wij lichte, pijnvrije behandeltechnieken waardoor chiropractie een veilige en vaak ook uiterst effectieve manier is om kinderen te behandelen. Dit kan al vanaf jonge leeftijd en kan grote verschillen maken voor je baby en daardoor voor het hele gezin.

  Voor de hele familie

  Ook je partner krijgt er nieuwe taken bij. Net als opa’s en oma’s die komen oppassen. Chiropractie is er voor alle leeftijden, dus ook zij zijn welkom in de praktijk voor hun klachten of vragen over alle nieuwe houdingen. Wil je weten wat chiropractie voor jullie kan betekenen, neem dan gerust contact op voor vrijblijvend advies.

  Kraamservice thuis

  Ben je net bevallen en heb je onze hulp nodig? Dan komen we bij je thuis! Bijvoorbeeld als je zelf last hebt van je rug of bekken. Of voor je baby met een voorkeurshouding, die onrustig is, of moeilijk drinkt. Met onze unieke kraamservice helpen we je ontzorgen, zodat je van de kraamtijd kunt genieten. Bel gerust om de mogelijkheden te bespreken.

  Contactgegevens

  Chiropractie Mulder Waalwijk
  Dc. Kuyperlaan 56
  5142 TD Waalwijk
  085 303 6146
  www.chiromulder.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard