1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Tandartsenpraktijk Oranjebuurt

  Gepubliceerd op: 3-30-2021Bewerkt op: 3-30-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 3-30-2021Bewerkt op: 3-30-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Welkom bij Tandartsenpraktijk Oranjebuurt te Assen.

  Locatie

  Inmiddels zitten wij alweer enige tijd met onze praktijk aan de Lauwers 10 te Assen. Een mooi, modern en warm gebouw waar voorheen ‘Lifelines’ van het UMCG in zat. Een gebouw met voldoende eigen parkeerruimte voor onze patiënten, alles op de begane grond en een ruime en sfeervolle wachtruimte met receptie.

  Aanstaande moeders

  Naast onze algemene tandheelkunde, mondhygiëne en diverse specialisaties zijn we ook altijd erg begaan met kinderen en met de aanstaande moeders van Assen en omgeving. Ons patiënten bestand bestaat uit kinderen, moeders en aanstaande moeders. En juist deze laatste groep heeft in de negen maanden van de zwangerschap ‘extra’ aandacht nodig.

  Uw zwangerschap

  Juist in deze periode is het heel belangrijk om te letten op uw mondhygiëne. Mede door de verandering in uw hormonen maakt dat er veel verandert, ook met uw mondhygiëne. Dit maakt dat uw mondhygiëne meer aandacht nodig heeft om net zo gezond te blijven als daarvoor. Heeft u bijvoorbeeld tandvlees problemen? Of bent u vaak misselijk tijdens uw zwangerschap? Allemaal punten die juist tijdens de zwangerschap extra aandacht nodig hebben.

  De mondhygiënist

  Bent u zwanger? Maak dan zeker een keer een afspraak bij één van onze mondhygiënisten. Zij zullen u goede tips en adviezen geven voor een goede mondhygiëne tijdens uw zwangerschap. Leest u ook rustig eens het stukje door op onze website over zwangerschap en de mondhygiëne.

  Tenslotte wensen wij u een mooie en gezonde zwangerschap toe.

  Contactgegevens

  Website
  Facebook

  Lauwers 10
  9405 BL Assen
  0592 304420
  info@tandartsoranjebuurtassen.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard