1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Suzanna Haak – Kraaikamp

  Gepubliceerd op: 21 december 2021 10:12Bewerkt op: 21 december 2021 13:24
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 21 december 2021 10:12Bewerkt op: 21 december 2021 13:24
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Hoi, ik ben Suzanna Haak, getrouwd en moeder van Joëlle & Miguel. Sinds 2018 ben ik werkzaam als fysio- en oedeemtherapeut bij Algera Fysiotherapie. Onze praktijk is gevestigt in een bijzondere locatie in Lisse, namelijk de oude Mariakerk aan de Nassaustraat.

  Over mij

  In 2019 heb ik de opleiding tot ZwangerFit fysiotherapeut YVLO afgerond. In mijn omgeving en ook in de praktijk zag ik regelmatig dames met klachten voortkomend uit de zwangerschap en ik wilde graag deze dames helpen om met zo min mogelijk klachten de zwangerschap door te komen en na de bevalling optimaal te herstellen. Voor mij is dit de reden geweest om mij hierin verder te gaan verdiepen.

  ZwangerFit®

  Bij Zwangerfit richt ik mij vooral op het behouden van een goede conditie, optimale kracht en zo min mogelijk pijnklachten door houding- en bewegingsadviezen te geven. Om de lessen leuk en uitdagend te houden, doen we elke week verschillende manieren van training toepassen. Na de training praten we samen nog over allerlei aspecten passend bij de zwangerschap en ter voorbereiding op de bevalling zodat je zo goed mogelijk voorbereid de bevalling tegemoet gaat. Ik zeg altijd tegen de dames “Je hoeft niet alles te onthouden, maar pak de stukjes eruit die voor jou relevant zijn en waar je denkt dat je wat aan hebt”. De belangrijkste punten geef ik op papier mee, zodat je het naderhand nog na kan lezen als je wilt.

  Mamafit

  Vanaf 6 weken na de bevalling ben je welkom om bij Mamafit te komen trainen. Hier zal ik passend bij jouw situatie, conditie en gesteldheid training geven om zo goed mogelijk te herstellen. Op deze manier kan je weer op een correcte manier je eigen sport hervatten, meedraaien in de maatschappij en optimaal genieten van je mooie gezinnetje.

  Bekkenfysiotherapie

  Natuurlijk ben je ook welkom voor individuele therapie als je pijnklachten hebt bij je bekken, rug of elders als gevolg van je zwangerschap of bevalling. In 2021 heb ik de cursus “Bekkenpijn tijdens en na de Zwangerschap” gevolgd bij Rost therapy en de komende tijd zal ik mij ook nog verder hierin gaan verdiepen om jullie zo goed mogelijk te kunnen helpen.

  In onze praktijk werken wij als collega's actief samen en hebben wij verschillende specialismes zodat er vrijwel altijd een passend behandelplan gemaakt kan worden om jouw klachten te minimaliseren.

  Kinderfysiotherapie

  Heb je vragen over je baby en/ of kindje, dan kan je altijd terecht bij mijn collega Eefje van Dansik. Eefje is kinderfysiotherapeut bij ons in de praktijk.

  Contactgegevens:

  Algera Fysiotherapie
  Adres: Nassaustraat 45, 2161 RJ Lisse
  Website: www.algerafysiotherapie.nl
  Whatsapp: 06-86891208 (9.00 tot 16.00 uur)
  Tel: 0252-426 338
  E-mail: info@algerafysiotherapie.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard