1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Stichting Kinderopvang West-Friesland

  Gepubliceerd op: 7-18-2017Bewerkt op: 9-15-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 7-18-2017Bewerkt op: 9-15-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Je bent zwanger én superblij of toch verrast door de zwangerschap. Er gaat binnenkort een hoop veranderen in je/jullie leven. Het lijkt misschien nu nog ver weg, goede keuzes maken voor de kinderopvang is al snel nodig. De wachtlijsten zijn soms lang. Dus het is goed om nu al rond te kijken en je te laten informeren.

  Kinderopvang dat gunnen we elk kind

  Wij van Stichting Kinderopvang West-Friesland vinden het belangrijk dat jullie een goed gevoel krijgen bij de locatie waar jullie kind mogelijk naar toe gaat. Daarom kan je bij ons een rondleiding aanvragen. Een van onze pedagogisch medewerkers staat voor jullie klaar om al uw vragen te beantwoorden en jullie de locatie te laten zien. Ervaar zelf hoe fijn het is op onze locaties! Komen jullie een keertje kijken? Vraag nu de rondleiding.

  Over Stichting Kinderopvang West-Friesland

  Stichting Kinderopvang Hoorn (SKH) en Stichting Kinderopvang in Koggeland (SKiK) zijn een vertrouwd gezicht in West-Friesland. Al ruim veertig jaar bieden we kinderopvang in de regio. Duizenden baby’s hebben we met liefde verzorgd, geholpen bij hun eerste stapjes naar zelfstandigheid en aangemoedigd om te ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. We zagen baby’s en peuters zich ontwikkelen tot kleuters die klaar waren voor de basisschool. We zagen kleuters zich verder ontwikkelen op de buitenschoolse opvanglocaties tot blije zelfbewuste kinderen. Dat gunnen we elk kind.

  Onze kinderdagverblijven zijn erop gericht baby's, dreumesen en peuters een vertrouwde omgeving te bieden, waarin zij de wereld kunnen ontdekken en waar zelfstandigheid en zelfredzaamheid worden gestimuleerd. Tijdens de activiteiten wordt rekening gehouden met de verschillende ontwikkelingsfasen van de kinderen.

  Stichting Kinderopvang West-Friesland is een samenwerking tussen:

  • SKH (in Hoorn en Abbekerk);
  • SKiK (in Koggenland); 
  • Talent (in Hoorn). 

  We bieden professionele kinderopvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar.
  Meer informatie vindt u op www.kinderopvangwestfriesland.nl

  Contactgegevens

  Stichting Kinderopvang West-Friesland
  Van Dedemstraat 6BC 
  1624 NN Hoorn 
  www.kinderopvangwestfriesland.nl
  Telefoon: 0229-248 770
  Algemeen: info@kinderopvangwestfriesland.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard