1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Stichting Kindcentrum Nunspeet

  Gepubliceerd op: 7-6-2021Bewerkt op: 7-12-2021
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 7-6-2021Bewerkt op: 7-12-2021
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Al 30 jaar de plek waar kinderen zich mogen ontwikkelen in eigen tempo. In een huiselijke sfeer waar ieder kind zichzelf mag zijn. Want ieder kind is uniek. En meer dan welkom bij Stichting Kindcentrum Nunspeet.

  Elk kind is uniek

  Samen ontdekken we de wereld, binnen en buiten. In kleine groepen waarbij elk kind de aandacht krijgt die het verdient. Gekwalificeerde medewerkers zorgen voor de kinderen en laten ze spelenderwijs zelf ervaren.

  Een tweede thuis voor uw kind

  Een veilige en vertrouwde plek voor uw kind. Dat vinden we belangrijk. Net als de ruimte om kind te zijn. In onze zes locaties in Nunspeet besteden we hier dagelijks aandacht aan. Daarom zijn alle onze locaties huiselijk en knus ingericht en werken we met vaste medewerkers. Voor uw kind voelt het als thuis. Veilig en vertrouwd.

  Onder deskundige leiding ontwikkelen de kinderen zich in eigen tempo. We spelen in op de behoeftes en de mogelijkheden van het kind. We stellen vast wat uw kind zelf kan en op welke vlakken we uw kind kunnen stimuleren.

  Samen spelen, leren en ontdekken

  Dat is wat we doen en belangrijk vinden. In een sociale omgeving maakt uw kind kennis met andere kinderen en de begeleiders. De interactie die ontstaat tussen de kinderen heeft een belangrijke pedagogische waarde. Die sociale contacten zijn essentieel. Door samen te zijn leren de kinderen veel van elkaar.

  Hoe we dat doen

  Samen een toren bouwen, muziek maken of een bal overgooien. Er is volop de ruimte om samen te spelen. Onze pedagogisch medewerkers doen mee en houden daarbij de ontwikkeling van uw kind in de gaten. Zij leren uw kind om respect te hebben voor andere kinderen en rekening met ze te houden. Na een tijdje spelen is uw kind misschien een beetje moe. Tijd om even uit te rusten. Dat doen we ook.

  Kwaliteit

  Onze pedagogisch medewerkers zijn vakkundig en professioneel. Zij hebben allemaal een pedagogische opleiding en begeleiden de kinderen met aandacht en plezier. Ze werken binnen vaste teams, zodat kinderen en pedagogisch medewerkers elkaar goed leren kennen. Jaarlijks volgen de pedagogisch medewerkers cursussen in het kader van deskundigheidsbevordering. Het bieden van kwaliteit heeft altijd onze aandacht en is ook ons uitgangspunt in de begeleiding van stagiaires.

  Veiligheid

  Heel belangrijk voor iedereen is de veiligheid. Het speelterrein is dan ook omgeven door een hekwerk waardoor kinderen niet zomaar de straat op kunnen lopen. Binnen zijn de deuren voorzien van hoge deurkrukken, vingerbeveiliging en traphekjes. De bedjes voldoen aan de veiligheidsnormen, er zijn kleine wc’s en lage wasbakken voor de kinderen. Uiteraard is het speelgoed kindvriendelijk en passend bij ieders leeftijd.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard