Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Stephanie Bruijs

ZP® - Magazine

, 23 April 2021 21:46Laatste update op: 23 April 2021 21:50

Ik ben Stephanie Bruijs en al een aantal jaar personal trainer met een passie voor het trainen van nieuwe moeders (to be). Dit is nu alleen nog maar extra versterkt door mijn eigen eerste zwangerschap.

Veel vrouwen willen gedurende de zwangerschap blijven sporten en na de bevalling zo snel mogelijk weer fit zijn. Een zwangerschap en bevalling vragen echter heel wat van je lichaam. Maar wat mag je nu wel en niet doen tijdens zwangerschap?

Ik bied in samenwerking met de Core Academy het PowerMama® trainingsprogramma aan, speciaal voor vrouwen die willen sporten tijdens de zwangerschap en/of na de bevalling. Bij deze trainingsprogramma’s leer ik je alles dat je moet weten om tijdens en na de zwangerschap veilig, verantwoord en vooral onbezorgd en met plezier te kunnen sporten en bewegen.

Samen gaan we hierbij kijken naar manieren om jouw kracht en uithoudingsvermogen op te bouwen en/of te behouden. Denk hierbij aan het trainen van de grote spiergroepen met een speciale focus op de buik-, rug-, bil- en bekkenbodemspieren.

We gaan ook aan de slag met je balans, coördinatie en zaken als houding en ademhaling om zo te leren verantwoord en efficiënt te bewegen in het dagelijks leven en eventuele klachten te kunnen voorkomen.

Dit kan zowel in groepsverband of tijdens een personal training.

Contactgegevens

Healthcenter Krimpenerwaard
Binnenweg 3a
2923 BA Krimpen aan den IJssel
W: www.healthcenterkrimpenerwaard.nl
T: 0180 518 212
E: info@healthcenterkrimpenerwaard.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard