1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Sportfondsenbad Beverwijk

  Gepubliceerd op: 10-25-2019Bewerkt op: 4-25-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 10-25-2019Bewerkt op: 4-25-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  De lessen worden gegeven in het Sportfondsenbad Beverwijk, Kuikensweg 84 te Beverwijk op maandagavond en dinsdagavond van 19.30-20.15 uur. Reserveer vooraf online of via de receptie om teleurstellingen bij de ingang te voorkomen want VOL = VOL. Je bent van harte welkom!

  Wat is Zwangerschapszwemmen?

  "In ieder geval, van ieder moment genieten."

  Gewichtloos

  Als je zwanger bent wil je natuurlijk genieten van elk bijzonder moment. De eerste maanden kun je zonder problemen nog van alles doen. Vanaf een maand of vier begint je lichaam flink te veranderen. Als je buik in omvang begint toe begint te nemen zijn veel bewegingen vaak minder prettig. In het water kun je echter vrijwel alle bewegingen probleemloos maken. Je voelt je bijna gewichtloos. En dat heeft een heerlijk ontspannende werking op je lichaam. Naast de heerlijke, vaak wenselijke, ontspanning bevordert het zwemmen de spierfunctie, ontlast de spiergroepen en gewrichten en helpt eventuele pijnklachten te verminderen.

  Conditie op peil houden

  Het zwangerschapszwemmen wordt gedeeltelijk in het 50-meterbad en gedeeltelijk in het instructiebad gegeven, door een speciaal opgeleide instructeur. Het heerlijk warme water van het instructiebad heeft een gunstig effect op de bloedcirculatie. Daardoor vindt een verhoogde zuurstofopname in het bloed plaats wat prettig is voor moeder en kind. De lessen zijn opgebouwd uit een deel “conditie op peil houden”, spierversterkende oefeningen, en we eindigen met ontspanningsoefeningen in het warme water van het knusse instructiebad.

  Zwangerschapszwemmen wordt aangeboden in groepsverband. Zo kun je samen allerlei ervaringen uitwisselen en schept het een unieke en waardevolle band. Na de geboorte kunnen moeder en kind deelnemen aan het ouder & kind zwemmen. Het zwangerschapszwemmen is een doorlopende cursus. Je kunt op ieder moment instromen en je kunt beginnen in elke maand van je zwangerschap.

  Contactgegevens

  Naam: N.V. Sportfondsenbad Beverwijk
  Adres: Kuikensweg 84, 1945 EP Beverwijk
  Website: www.sportfondsenbadbeverwijk.nl
  Telefoon: 0251-234363
  E-mail: beverwijk@sportfondsen.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard