Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Sportfondsenbad Amsterdam Oost

ZP® - Magazine

, 19 March 2019 10:06Laatste update op: 23 July 2020 22:14

Sportfondsenbad Amsterdam-Oost is het oudste Sportfondsenbad en tevens het één na oudste zwembad van Nederland. Een bad met een rijke historie, dat vele grote zwemmers heeft groot gebracht.

Bekijk website

In ons bad hebben wij diverse kinderen van baby helemaal de weg naar medaillewinnaar van de Olympische spelen zien maken. Trots zijn wij om zulke zwemmers in ons bad te hebben. Niet ieder kind is een Olympisch kampioen, maar voor iedere ouder wel hun kostbaarste schat en daar wil je natuurlijk alleen het beste voor.

Stuur een e-mail

Vandaar dat wij al starten met speciale lessen voor vrouwen die zwanger zijn. Het helpt niet alleen de aankomende moeder maar ook het kind om te kunnen ontspannen. Het is heerlijk om te bewegen in het water als je zwanger bent, even helemaal gewichtloos te zijn.

Ben je eenmaal moeder dan kan je met je kleine wonder al vanaf 6 weken terecht bij ons voor het ouder & kind-zwemmen. Door de natuurlijke reflexen van een baby is het mogelijk om vanaf hele jonge leeftijd deze lessen te komen volgen. Het is voor een baby zeer aangenaam en het versterkt daarnaast enorm de band tussen ouder en kind.

In onze artikelen op zwangerenportaal.nl is het mogelijk om meer te lezen over deze lessen. Ook op onze eigen website www.sportfondsenbadamsterdamoost.nl kan je alle informatie terug vinden. Heb je toch nog vragen, dan mag je mij of mijn collega’s gerust mailen of bellen.

Wij hopen je snel eens te mogen begroeten in ons mooie zwembad.

Freek Meles

Contactgegevens:

Naam: Sportfondsenbad Amsterdam-Oost
Adres: Land van Cocagneplein 44, 1093 NB Amsterdam
Website: www.sportfondsenbadamsterdamoost.nl
Telefoon: 020 – 66 50 811
E-mail: amsterdamoost@sportfondsen.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard