1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Sjoukje Roorda

  Gepubliceerd op: 9-14-2023Bewerkt op: 9-28-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 9-14-2023Bewerkt op: 9-28-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine

  Midden in Beilen kan je bij mij terecht voor een babyspa-sessie, een cursus babymassage of een heerlijke massage voor jezelf. De babyspa-sessie starten we gezellig met een kopje koffie/thee en wat lekkers en daarna gaat jullie kindje heerlijk floaten en kunnen jullie, onder het genot van een tweede bakje thee/koffie, hier volop van genieten.

  Na het floaten volgt er een babymassage/yoga welke jezelf, onder mijn begeleiding, uitvoert. Een afspraak voor een massage start met een kopje thee en een ontspannen voetenbadje. Zo is een ontspannen voetreflexmassage ook een echte aanrader als je zwanger bent. Na afloop gaat iedereen nog met een kleine attentie naar huis. Kom jij samen of alleen genieten van een arrangement bij mij?

  Babyspa

  Een ontspannen privé floatsessie gevolgd door een babymassage.

  Een floatsessie is goed voor de ontwikkeling van je kindje. Het versterkt de spieren, het zelfbewustzijn en de motorische ontwikkeling. Ook kalmeert en ontspant een floatsessie en maakt het jouw kindje sterker omdat het de longcapaciteit vergroot en het immuunsysteem verbeterd. Ook versterkt het de spieren en de botten van jouw kindje. Door de zachte tegendruk van het water heeft floaten ook een positief effect op de spijsvertering en de intensiteit van de mogelijke krampjes.

  Voor iedere float sessie wordt het badje schoongemaakt met natuurlijke ontsmettingsmiddelen en gevuld met schoon, chloorvrij water. Zo kan iedere baby lekker fris floaten. De temperatuur van het water is tussen de 35 en 37 graden. Is jullie baby dysmatuur of prematuur geboren? Juist voor deze baby’s kan floaten een enorm positief effect hebben op de groei en het immuunsysteem. Ik snap dat het voor jullie spannend en kwetsbaar voelt met jullie kleintje. Mocht je graag willen komen maar eerst wat vragen hebben, stuur ook dan gerust een berichtje.

  Babymassage & Yoga

  Babymassage is het liefdevol, met aandacht aanraken en het voelen van je baby en baby-yoga staat voor beweging. Door de massage en de yoga ontspannen de spieren, verbeter de ademhaling en er vindt een betere doorbloeding plaats, dit heeft het een gunstig effect op een aantal processen in het lichaam. Tevens verzacht het diverse babykwaaltjes, zoals darmkrampjes, doorkomen van de tandjes, verkoudheid, overstrekken, voorkeurshouding enz.

  Wat voor mij belangrijk is ben jij, of wanneer je naar de babyspa komt, jij en je baby, zodat je het ultieme wellness gevoel beleefd. Hetzij op het gebied van ontspanning, gezondheid of voeding. Wellness zorgt voor een betere balans en minder stress en een betere kwaliteit van leven en betekend niet alleen de buitenkant van je lichaam goed verzorgen maar ook voeding, rust en beweging horen hierbij.

  Openingstijden

  Alleen geopend op afspraak.

  Contact

  Adres
  Romhof 39
  9411 SB Beilen
  liv-beilen.nl
  06 46 13 06 04
  info@liv-beilen.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard