1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Sjaak Eindhoven

  Gepubliceerd op: 3-2-2020Bewerkt op: 2-1-2021
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 3-2-2020Bewerkt op: 2-1-2021
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Hallo ik ben Sjaak Eindhoven osteopaat in Praktijk voor Osteopathie” de Haarlemmermeer “ in Nieuw-Vennep. Al vele jaren ervaring in de zorg voor a.s. moeders en pasgeboren kinderen.

  Ik ben getrouwd met Kitty en ik ben vader van 3 dochters Eline, Denise en Michelle. Ik ben 16 jaar werkzaam als osteopaat, waarvan nu 15 jaar in Nieuw-Vennep. Ik werk in mijn eigen praktijk voor osteopathie in Nieuw-Vennep en doe dit samen met mijn vrouw.

  Ik ben van oorsprong opgeleid als fysiotherapeut maar ben na vele jaren van zoeken gestart met de beroepsopleiding Osteopathische Geneeskunde. Na het afronden van mijn basisopleiding osteopathie heb ik nog 2 jaar opleidingen gevolgd in osteopathie bij kinderen bij verschillende instituten. Tijdens deze opleidingen kwamen zowel de zorg voor de zwangere vrouw als de zorg voor pasgeboren kinderen aan bod. Na deze specialisatie heb ik nog een opleiding gevolgd binnen de biodynamische aspecten van osteopathie, hierdoor is mijn werkwijze nog verfijnder, preciezer, nog voorzichtiger en daarmee ook nog veel veiliger geworden. Op dit moment volg ik een opleiding in de embryologie om nog meer te gaan snappen van de ontwikkeling van het kind.

  Ik behandel zowel kinderen als volwassenen in mijn praktijk. Mijn beroepsmatige interesse gaat vooral uit naar kinderen, omdat het voor de kleintjes zo belangrijk kan zijn dat ze geholpen worden als de start niet zo goed verloopt als je zou willen. De klachten bij kinderen die ik heel vaak tegen kom zijn: veel en langdurige huilen, voorkeurshoudingen, overstrekken, veel spugen/reflux of verborgen reflux, niet plat willen liggen, algemene onrust bij het kind en andere klachten. De klachten bij volwassenen zijn heel divers, maar ook regelmatig zijn dat bekkenproblemen bij zwangere vrouwen. Door de specifieke en voorzichtige benadering van osteopathie ben ik in staat om vele problemen bij jong en oud op te lossen.

  Kijk op www.osteopathie-haarlemmermeer.nl voor meer informatie.

  Contactgegevens

  Praktijk: Praktijk voor Osteopathie “ de Haarlemmermeer”
  Vestigingsplaats: Nieuw-Vennep
  Website: www.osteopathie-haarlemmermeer.nl
  Telefoon: 0252-687620
  E-mail: info@osteopathie-haarlemmermeer.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard