1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Shireen de Vries - blogster op Zwangerenportaal

  Gepubliceerd op: 8-29-2018Bewerkt op: 1-24-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 8-29-2018Bewerkt op: 1-24-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Mijn naam is Shireen de Vries, ik ben 24 jaar oud en woon samen met mijn verloofde (Simon, 29) in het pittoreske Spaarndam.

  Als mama to be wil ik jullie meenemen in mijn gedachten en zal ik schrijven over wat mij allemaal bezig houdt tijdens de zwangerschap en tijdens het avontuur dat hierna begint. Op het moment van schrijven ben ik al 36 weken zwanger.

  Ik ben opgegroeid in Almere waar ik met mijn ouders en broertje het huis deelde met veel dieren. Knaagdieren, honden, katten, konijnen en koi karpers. Mijn liefde voor dieren is er met de paplepel ingegoten. Zo kan ik bijvoorbeeld intens genieten van de schapen en koeien in de wei en allerlei andere dieren in de natuur.
  Zelf hebben wij twee lieve maincoon katten in huis (Feline en Toulouse) die we beschouwen als onze kindjes.

  Simon en ik kennen elkaar al aardig lang, sinds ik ongeveer een jaar of 12 oud was. Altijd een ‘crush’ op elkaar gehad maar door het leeftijdsverschil, vooral voor mijn ouders erg groot ;-), zijn wij pas 3 jaar geleden bij elkaar gekomen.

  In het eerste jaar kochten wij direct een huis en kriebelde het al om papa en mama te worden. Na bijna 1,5 jaar raakte ik (eindelijk) zwanger en verwachten wij in september ons eerste kindje. Ow ja, leuk om te vertellen is dat ik nagenoeg uitgerekend ben op de dag dat wij zouden gaan trouwen. Voor ons heeft het echt zo moeten zijn dat we juist dan ons wonder mogen verwelkomen. En de bruiloft?! Die verplaatsen we een jaartje verder :-).

  In het dagelijks leven werk ik als (leerling-) verpleegkundige in een verpleeghuis wat echt het allerleukste beroep is om te doen. De verhalen van cliënten en het begeleiden van hen in hun laatste levensfase is wat ik met veel plezier en liefde doe.

  Ik ben graag creatief bezig, schilderen en schrijven zijn hierbij mijn favoriet. Op school schreef ik altijd liever een opstel dan dat ik een toets moest maken en kreeg ik altijd commentaar over de lengte van mijn werkstukken (ik vind het nogal moeilijk om te filteren blijkbaar XD). Ervaring met het schrijven van een blog heb ik verder nog niet, dus dat is wel spannend.

  Ik hoop dat jullie zo een beetje een beeld hebben van mij. Ik hoop jullie wekelijks met zwangerschapsverhalen, en binnen een x aantal weken met babyverhalen, te bestoken :-). Ik heb in elk geval erg veel zin in om jullie mee te nemen in mijn leven en hoop dat jullie mijn blogs met plezier zullen lezen.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard