1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Sharon Looyen

  Gepubliceerd op: 2-1-2018Bewerkt op: 7-22-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 2-1-2018Bewerkt op: 7-22-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Hallo, Ik ben Sharon Looyen. Ik ben orthomoleculair voedingsadviseur in Amsterdam, waar ik o.a. mijn eigen praktijk heb, genaamd 'Voeding maakt je beter', en het online platform www.mamachannel.nl. Ik ben zelf mama van een dochter, Liv (juni 2016).

  Mijn liefde voor voeding is ontstaan in mijn 19e levensjaar. Ik verbleef meerdere malen in het ziekenhuis door chronische blaasontsteking/nierbekkenontsteking en antibiotica was een groot onderdeel van mijn leven. Nadat mijn niet-functionerende nier verwijderd is en ik na 18 jaar eindelijk pijnvrij was, begon mijn grootste uitdaging; het omgaan met een slechte darmfunctie. Niet het leukste onderwerp om over te praten, wel mijn realiteit.
  Mijn reis naar de juiste voeding is op dat moment ontstaan.

  Ik heb verschillende opleidingen gedaan (natuurvoedingsadviseur, orthomoleculaire voeding & suppletie, medische basiskennis, psychosociale basiskennis, darmtherapie) om alles te weten over de kracht van voeding, het effect op je darmflora en het effect van voeding op de zwangerschap.
  Ik schrijf over voeding tijdens de zwangerschap en gezondheid voor websites als Holistik, Ouders van Nu en Modellist ID, en nu ook zwangerenportaal.nl

  Ik geloof er in dat voeding en levensstijl de basis is van de gezondheid van je kindje. Doordat jij bewust eet, geef je jouw kindje de best mogelijke start in de buik en tijdens de geboorte. Negen maanden lang deel je jouw lichaam en voeding met je kindje. Alles wat jij in je lichaam stopt, komt ook bij hem terecht. Dat maakt het extra belangrijk om te kiezen voor producten waarmee je niet alleen de groei van je baby ondersteunt, maar ook waarmee je bouwt aan een sterk immuunsysteem voor jullie beiden. Dus in plaats van te focussen op wat je NIET mag eten tijdens de zwangerschap, help ik je juist te focussen op wat je WEL het beste kan eten, gebaseerd op jouw lichaam.

  In mijn praktijk komen heel veel zwangere vrouwen, vrouwen die net moeder zijn en vrouwen met een kinderwens. Ik begeleid mijn cliënten op het gebied van voeding en lifestyle. Niemand is hetzelfde, iedere persoon reageert anders op voeding, daarom is het altijd belangrijk om iedereen als een individu te behandelen en samen te kijken naar de juiste behandeling om het gewenste resultaat te behalen. Sommige cliënten hebben darmproblemen, anderen willen graag weten wat ze nou wel mogen eten tijdens de zwangerschap en weer anderen willen graag weten hoe ze tijdens de zwangerschap zo goed mogelijk voor zichzelf kunnen zorgen en daarmee voor hun kindje.
  Op het gebied van voeding zijn alle vrouwen voor, tijdens en na de zwangerschap welkom bij mij.

  Heb je vragen, neem gerust contact met mij op of neem een kijkje op mijn website voor meer informatie.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard