1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Sandra Zock

  Gepubliceerd op: 8-9-2019Bewerkt op: 11-10-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 8-9-2019Bewerkt op: 11-10-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Hallo, ik ben Sandra Zock. In 2013 is een droom uitgekomen en ben ik mijn eigen bedrijf gestart Chapeau Kinderwerk. Voor Chapeau Kinderwerk vind ik het belangrijk dat de kinderen een positief opvoedingsklimaat ervaren. Als je bij ons binnenkomt dan voel je jezelf welkom.

  Een compliment voor ieder kind

  Bij Chapeau hebben we een veilige plek gecreëerd, die voelt als thuis. Door de prettige huiselijke sfeer, een compliment en persoonlijke aandacht kan elk kind zich op zijn of haar tempo ontwikkelen Daarbij vind ik het heel belangrijk, dat de kinderen geprikkeld worden in hun ontwikkeling door een juist aanbod van materialen en activiteiten. We werken op de groepen met de ontwikkelingsmethode Uk en Puk. Deze methode verrijkt onze manier van werken op het gebied van taalontwikkeling, motorische vaardigheden en sociaal emotionele ontwikkeling. Dit alles gebeurt zo spelenderwijs, dat het voor kinderen en ouders heel natuurlijk aanvoelt.

  Natuur is dé plek voor kinderen om te groeien!

  Wij zijn al een aantal jaar trots gecertificeerd met het kenmerk Groene kinderopvang. Bij ons staat groen voor een plek waar kinderen de ruimte krijgen om de natuur te beleven, zich te ontwikkelen en te ontdekken wat voor moois de natuur te bieden heeft. We onderhouden samen met de kinderen de moestuinen, verzorgen de dieren en we zijn dan ook zeker niet vies van een beetje modder! Zowel in zon als in de regen spelen we graag lekker buiten.

  Flexibele contracten op maat

  Met ouders sluiten we een overeenkomst aan, die aansluit bij de breng- en ophaaltijden van de kinderen. Deze op maat constructie zorgt ervoor, dat ouders niet meer uren betalen, dan dat zij daadwerkelijk nodig hebben.

  Contactgegevens

  Naam: Sandra Zock - Ondernemer kinderopvang Kinderopvang: Chapeau Kinderwerk
  Vestigingsplaats: Gemeente West Betuwe
  Website: www.chapeaukinderwerk.nl
  Telefoon: 06-53566484
  E-mail: info@chapeaukinderwerk.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard