Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Sandra van de Laar

ZP® - Magazine

, 9 August 2019 14:31Laatste update op: 7 July 2020 23:41

Hallo, ik ben Sandra van de Laar. In 2013 is een droom uitgekomen en ben ik mijn eigen bedrijf gestart Chapeau Kinderwerk. Voor Chapeau Kinderwerk vind ik het belangrijk, dat de kinderen een positief opvoedingsklimaat ervaren. Als je bij ons binnenkomt, dan voel je jezelf welkom.

Bekijk website

De medewerkers zijn vriendelijk en stimuleren de kinderen door complimentjes te geven. Daarbij vind ik het heel belangrijk, dat de kinderen geprikkeld worden in hun ontwikkeling door een juist aanbod van materialen en activiteiten. We werken op de groepen met de ontwikkelingsmethode Uk en Puk. Deze methode verrijkt onze manier van werken op het gebied van taalontwikkeling, motorische vaardigheden en sociaal emotionele ontwikkeling. Dit alles gebeurd zo spelenderwijs, dat het voor kinderen en ouders heel natuurlijk aanvoelt.

Stuur een e-mail

Het aanbieden van activiteiten kan binnen, maar bij Chapeau Kinderwerk zijn we het liefst buiten. Daar valt zoveel te beleven! We genieten van alles wat groeit en bloeit in de tuin en de schapen en kippen worden door de kinderen goed verzorgd. We dragen met trots het kenmerk Groene Kinderopvang.

Met ouders sluiten we een overeenkomst aan, die aansluit bij de breng- en ophaaltijden van de kinderen. Deze op maat constructie zorgt ervoor, dat ouders niet meer uren betalen, dan dat zij daadwerkelijk nodig hebben. Genieten van je vrije tijd na school doe je bij de bso van Chapeau. Samen koekjes bakken, spelletjes doen of chillen op de bank. Het mag allemaal. In de vakanties maken we er een dolle boel van met leuke workshops of gaan we erop uit.

Contactgegevens:

Naam: Sandra van de Laar - ondernemer kinderopvang
Kinderopvang: Chapeau Kinderwerk
Vestigingsplaats: Gemeente West Betuwe
Website: www.chapeaukinderwerk.nl
Telefoon: 06-53566484
Email adres: info@chapeaukinderwerk.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard