1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Stefanie Lijster

  ZP® - Magazine

  , 23 november 2018 10:00Laatste update op: 18 juli 2022 09:45

  Ik ben Stefanie Lijster. Meewerkend directeur van Sterre kinderopvang Luchtkasteel en zelf moeder van 2 jongens. Sinds 2006 ben ik werkzaam binnen onze organisatie. Ik werk 30 uur waarvan ongeveer 12 op de groep. Mijn laatste stage liep ik op kinderdagverblijf luchtkasteel en nu na 16 jaar ben ik weer terug.

  Ik voel mij heel betrokken bij het Luchtkasteel en ‘onze’ kindjes en doe mijn werk met veel passie en plezier. Samen met mijn collega’s doe ik er alles aan om een fijne en vertrouwde plek te bieden, waar je als ouder met een gerust hart je kindje achterlaat.

  Als directeur en pedagogisch medewerker vind ik het belangrijk dat kinderen zich bij ons thuis voelen. Achter onze deur wacht dan ook een warme, huiselijke sfeer. Spelen en plezier staan voorop bij het Luchtkasteel. Wij zijn een kleinschalige kinderopvang, waardoor ik – net als mijn collega’s - alle kinderen en ouders persoonlijk ken. Dat voelt goed: voor mij, maar ook voor de ouders en de kindjes zelf.

  Daarnaast hechten we veel waarde aan een goede communicatie met ouders. Er is bijvoorbeeld altijd ruimte voor een praatje bij het brengen en halen en in onze App kun je als ouder lezen en zien wat je kind die dag heeft beleefd.

  Het Luchtkasteel is een gecertificeerde locatie voor Groene Kinderopvang

  (kwaliteitsmerk Groen Cement).
  Gelegen in een bosrijke, groene omgeving zijn we bewust bezig met de omgeving en de natuur. De kinderen spelen elke dag buiten in onze grote ontdektuin. Dit heeft veel voordelen, zo stimuleert buitenspelen de ontwikkeling van motorische vaardigheden.

  Ook gezond eten vinden we belangrijk. We kiezen zoveel mogelijk voor biologische en volkoren producten en bieden zo een gevarieerde fruithap, verantwoorde lunch en gezond tussendoortje.

  Baby's krijgen bij ons speciale aandacht. Onze vaste pedagogisch medewerkers verzorgen kindjes met liefdevolle aandacht en warmte, waardoor zij zich geborgen voelen. We knuffelen en zingen veel en bij het slapen en eten volgen wij het schema van thuis. Ook de kleintjes gaan gezellig mee naar buiten: genieten van de frisse boslucht of lekker spelen op het gras.

  Meer weten over het Luchtkasteel? Kom eens kijken! Bel of e-mail mij voor een afspraak.

  Contactgegevens

  Naam: Stefanie Lijster Locatiedirecteur
  Vestigingsplaats: Rijen
  Website Luchtkasteel: www.sterrekinderopvang.nl/luchtkasteel
  E-mailadres: s.lijster@sterrekinderopvang.nl
  Telefoonnummer: 06-83025387

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard