1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Maria Borger

  ZP® - Magazine

  , 1 maart 2020 19:28Laatste update op: 2 augustus 2022 14:13

  Mijn naam is Maria Borger, pre- en postnataal fitness specialist en mede-eigenaar van SAMSAMfit in Hoek van Holland. Ik ben moeder van een zoon, bevallen via een keizersnede en daarmee ervaringsdeskundige op het gebied van zwangerschap en het moederschap.

  In 2018 heb ik de PowerMama opleiding gevolgd en sindsdien ben ik gespecialiseerd in het trainen van zwangere dames en vrouwen die recent bevallen zijn. Jaarlijks volg ik hier nog bijscholing in, zodat de kennis up to date en actueel blijft.

  PowerMama

  Wat ik belangrijk vind is dat je met veel plezier en vertrouwen op eigen niveau kan sporten. Of je nou topatleet bent of nooit eerder gesport hebt, dat maakt niet uit. Ik vind het belangrijk dat jij je sterk en fit voelt tijdens de zwangerschap en na de bevalling, zodat je met de juiste kennis kan genieten van deze tijd.

  Tijdens de 8- weekse PowerMama cursus leer ik je verantwoord bewegen in het dagelijkse leven als zwangere en als moeder. Ik leer je hoe je bepaalde klachten kunt proberen te voorkomen, over ademhaling en houding en hoe bewegingspatronen kunnen helpen. Dit leer je door met de juiste aandacht functionele bewegingen die in het dagelijks leven voorkomen uit te voeren. Hierdoor verminder je kans op bekkenbodem- of andere zwangerschap gerelateerde klachten en ga je voorbereid en vol vertrouwen je bevalling in.

  Bevallen

  Ook na de bevalling ben je bij mij aan het juiste adres en kan ik je goed begeleiden tijdens de 4-weekse Core Restore cursus. Hier zetten we samen de eerste stappen van herstel na de bevalling en zoeken we de connectie van de core, het spierkorset en ademhaling. We werken aan mobiliteit en ontspanning, zodat jij je lichaam weer leert vertrouwen en verantwoord op kan bouwen. Na afloop van deze cursussen voel jij je fit, zelfverzekerd, voorbereid en ben jij klaar om deze marathon uit te lopen!

  Contact

  Wil jij niet onzeker zijn over je zwangerschap of je bevalling? Wil jij leren over hoe je lichaam verandert en hoe je hier mee om kan gaan? Wil jij in verbinding staan met andere moeders en vind jij het belangrijk om met plezier en verantwoord te trainen?

  Ik ben Maria, moeder en PowerMama coach en kan jou hier alles over vertellen!
  Wil jij meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op!

  SAMSAMfit

  Maria Borger
  Zekkenweg 57
  Hoek van Holland
  Website: www.samsamfit.nl
  Email: maria@samsamfit.nl
  Telefoon: 06-48276621

  Instagram + Facebook: @PowerMamahoekvanholland

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard