Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Salima Bours

ZP® - Magazine

, 17 June 2019 13:10Laatste update op: 22 July 2020 22:20

Hoi! Ik ben Salima, ik werk met veel plezier als HypnoBirthing® docent en doula en ben 52 jaar. Samen met mijn man Roger en twee zonen woon en werk ik in Delfgauw.

Hypnobirthing

Door mijn werk als doula (zwangerschaps- en bevallingscoach) ontstond de wens om zwangeren heel gericht te helpen om vanuit vertrouwen en ontspanning te baren. Het viel me namelijk op dat veel vrouwen vanuit angst naar de bevalling toeleven en onnodig stressvol zijn. Daar wilde ik iets aan doen en toen kwam ik Marie Mongan’s HypnoBirthing tegen. Ik was meteen enthousiast en heb de training gevolgd. Sinds 2014 geef ik met veel plezier en voldoening deze praktische cursus in Delfgauw.

Voorbereiding bevalling

Door mijn ervaring als doula weet ik veel van zwangerschappen en geboortes en wat je daarin allemaal tegen kunt komen: naast de blijdschap ook onzekerheid (bijvoorbeeld "zal ik een goede ouder zijn? Kan ik de bevalling aan? Zal mijn partner straks weten hoe hij me kan ondersteunen?", etc.)

Ik kan je helpen voorbereiden op een bevalling waarbij je kunt terugvallen op het vertrouwen in je lichaam. Een zo relaxed mogelijke geboorte, op de manier die het beste bij jullie past. Ik vind het erg mooi om te zien hoe het vertrouwen van de cursisten en de betrokkenheid van de partner groeit gedurende de cursus.

Zwangerschappen zijn zo bijzonder, er groeit een nieuw mensje in je! Het kan je eerste zwangerschap zijn of een volgende; de geboorte van je kindje is hoe dan ook een bijzondere gebeurtenis waarbij het fijn is om goed voorbereid te zijn. Met veel liefde help ik je daarbij!

Contactgegevens

Oervrouw | Praktijk voor natuurlijk bevallen
Salima Bours
Vestigingsplaats: Delfgauw (Delft)
Website: www.natuurlijk-bevallen.nl
Telefoon: 06 - 11146876
E-mail: info@natuurlijk-bevallen.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard