1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Sabine Keijzer

  Gepubliceerd op: 6-4-2018Bewerkt op: 9-28-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 6-4-2018Bewerkt op: 9-28-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Mijn naam is Sabine Keijzer. Als fotograaf vertel ik verhalen met foto’s. Wat vandaag gewoon is, kan morgen alweer heel anders zijn. Neem de ontwikkeling van een baby, dat gaat zo razendsnel. In een jaar tijd is de lengte van een baby verdubbeld! Met prachtige foto’s zorg je ervoor dat de herinnering blijft.

  Het maken van een babyreportage vind ik geweldig om te doen. De tederheid en liefde wanneer de baby in mama’s of papa’s armen ligt, als de grote broer of zus een kusje geeft, of het snuffelen van de hond aan het nieuwe familielid… dat zijn waardevolle momenten om voor altijd vast te leggen.\

  Wil jij ook een prachtige baby fotoshoot? Een fotoshoot kan al vanaf de zesde dag na de geboorte. In die periode slapen baby’s nog heel diep, waardoor ze in verschillende poses kunnen worden gelegd. De fotoshoot gebeurt in alle rust en hiervoor neem ik dan ook ruim de tijd (zeker twee uur). En heb je liever dat ik bij jou thuis kom fotograferen dan in de fotostudio, dan kan dat ook.

  Kijk op mijn website voor meer informatie. En wil je na je bevalling een prachtige babyreportage wilt laten maken, neem dan gelijk contact met mij op. Een exacte datum spreken we natuurlijk nog niet af, maar in mijn planning houd ik er alvast rekening mee.

  Geniet van de mooie tijd die komen gaat!

  Lieve groet,
  Sabine Keijzer
  VoorBeeldig Fotografie
  0652611407
  info@voorbeeldigfotografie.nl

  www.voorbeeldigfotografie.nl/babyfotografie

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard