Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Rosemarie Veefkind

ZP® - Magazine

, 1 March 2020 20:09Laatste update op: 23 July 2020 22:47

Hi! Ik ben Rosemarie Veefkind, 27 jaar en ik kom uit Rotterdam. Tot nu toe heb ik 2 sportopleidingen afgerond en op dit moment ben ik bezig met een studie tot leefstijl- en vitaliteitscoach. Sinds 3 jaar ben ik werkzaam bij defensie als sportinstructeur op de Koninklijke militaire academie. Ook geef ik Crossfit-les bij de leukste box van Rotterdam, Crossfit Coolhaven!

Bekijk website

Tijdens mijn werkzaamheden als coach heb ik aan veel verschillende doelgroepen les gegeven maar ik merkte dat ik kennis miste op het gebied van trainen met mom's en mom's to be. Ik kreeg de mogelijkheid om mij hierin te ontwikkelen en heb met veel enthousiasme de opleiding tot Powermama coach gevolgd bij de Core Academy.

Stuur een e-mail

Wat ik belangrijk vind is dat je met veel plezier op eigen niveau kan sporten. Dat je je sterk en fit voelt tijdens de zwangerschap en na de bevalling zodat je met de juiste kennis en genoeg energie kan genieten van deze en de komende tijd.

In 8 weken leren wij je over het gebruiken van core en bekkenbodem spieren om veilig en optimaal te bewegen tijdens en na de zwangerschap. Dit doen we doormiddel van functionele CrossFit bewegingen die gemakkelijk naar ieder niveau aangepast kunnen worden.

Voor vragen of om je aan te melden voor het PowerMama programma kan je contact opnemen via onderstaande gegevens.

Contactgegevens

Naam: CrossFit Coolhaven
Vestigingsplaats: Coolhaven 100A, 3024AH Rotterdam
Website: www.crossfitcoolhaven.nl
E-mail: info@crossfitcoolhaven.nl
Telefoon: 06-24218996

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard