1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Rinkje Harder

  Gepubliceerd op: 9-2-2019Bewerkt op: 9-25-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 9-2-2019Bewerkt op: 9-25-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Hallo, ik ben Rinkje Harder en trotse moeder van drie (jong)-volwassen dochters. Na vele jaren als kraamverzorgende bij Kraamzorg Het Groene Kruis te hebben gewerkt, ben ik vervolgens de opleiding tot lactatiekundige gaan volgen aan de Hogeschool Utrecht. Inmiddels ben ik alweer tien jaar gediplomeerd Lactatiekundige IBCLC. Ik ben nog steeds met veel plezier verbonden aan Kraamzorg Het Groene Kruis in Groningen.

  Borstvoeding is de meest natuurlijke voeding voor je baby, maar het gaat niet altijd vanzelf en soms heb je een beetje begeleiding nodig. Ik begeleid moeders en baby’s gedurende de gehele borstvoedingsperiode, waarbij de wens van de moeder centraal staat. Deze begeleiding kan starten in de zwangerschap en kan doorlopen zolang moeder en baby voeden/drinken.

  Naast deze prachtige werkzaamheden geef ik les aan (toekomstige) kraamverzorgenden, begeleid ik (nieuwe) medewerkers en gediplomeerde borstvoedingscoaches, verzorg ik scholingen en houd ik mij bezig met beleidszaken.

  Borstvoeding Expertisecentrum

  In 2013 hebben we het Borstvoeding Expertisecentrum opgezet en ben ik tevens manager van het Borstvoeding Expertisecentrum.

  Bij het Borstvoeding Expertisecentrum kun je terecht voor het huren en/of kopen van een kolfapparaat of andere borstvoedingshulpmiddelen.
  Vanuit het Borstvoeding Expertisecentrum hebben we een samenwerking met verloskundigenpraktijken betreffende verhuur en verkoop van kolven en andere borstvoedingshulpmiddelen.

  We organiseren borstvoedingsvoorlichtingen voor aanstaande ouders, zowel bij ons op kantoor als bij Verloskundigenpraktijken. Er is een keuzemenu voor consulten. Je hoeft geen klant bij Kraamzorg Het Groene Kruis te zijn om een consult aan te vragen. De consulten kunnen plaatsvinden aan huis maar ook bij ons in de consultruimte.

  Contactgegevens:

  Meer informatie is te vinden op https://www.kraamzorghetgroenekruis.nl/borstvoeding-expertisecentrum/.

  Het Borstvoeding Expertisecentrum is bereikbaar op telefoonnummer 050-3666426
  of via e-mail: lactatiekundige@kraamzorghetgroenekruis.nl.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard