1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Ria Ham

  Gepubliceerd op: 29 juni 2021 18:33Bewerkt op: 15 december 2021 14:05
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 29 juni 2021 18:33Bewerkt op: 15 december 2021 14:05
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Om het leven te leven wat jij wilt en je kind te leren om te worden wie hij wil zijn, heb jij als ouder een stabiele basis nodig. Middels bewegings- en hechtingsbegeleiding begeleid ik jou als jonge (aanstaande) ouder bij de vragen die je hebt rond ouderschap.

  Hechting begint al vóór de zwangerschap, als jullie samen fantaseren over mama én papa worden, hoe jullie leven er dan uit zal zien en wat jullie je kindje mee willen geven.

  En dan ineens is het zover. Jullie zijn zwanger, de hormonen gieren door je lijf, alles is nieuw, je belandt werkelijk in een nieuwe wereld. Blijdschap en onzekerheid kunnen elkaar afwisselen.

  Lang niet altijd gaat alles vanzelfsprekend. Je kunt stress ervaren als de zwangerschap niet loopt zoals je gehoopt had, angst hebben om (opnieuw) te moeten bevallen. En door je hormonen kunnen ook eigen issues opspelen: denk daarbij aan zelf geen fijne jeugd ervaren hebben, een eerdere miskraam of vroeggeboorte, een verlies- of een postpartum ervaring hebben. Of na de geboorte heb je een huilbaby, ervaar je eenzaamheid, zwaarte, fysieke ongemakken of is de roze wolk ver te zoeken.

  Als lichaamsgericht psychotherapeut én draagconsulent kijken we samen naar wat er nodig is om jouw emotionele overbelasting te reduceren. Daarbij combineer ik aandacht, beweging, inzicht verkrijgen, aanraking en/of traumatherapie met elkaar. Ik werk daarbij puur intuïtief. Het begint bij jou als ouder. Hechting is allereerst verbinding met jezelf om vandaar uit verbinding met anderen te kunnen maken. Door goed voor jezelf te zorgen: tijdig rust te nemen, te bewegen, gezond te eten, samen te delen, naar de signalen van je lijf te luisteren en die serieus te nemen, creëer je optimale omstandigheden voor de ontwikkeling en groei van jouw kindje.

  Uit eigen ervaring – als dochter, moeder van 4 kinderen en partner - weet ik hoe belangrijk een gezonde hechting is vanaf de allereerste start voor de rest van je leven!

  Contactgegevens

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard