1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Ron van der Veen

  ZP® - Magazine

  , 31 december 2020 14:05Laatste update op: 6 januari 2021 14:15

  Ik ben Ron van der Veen, senior chiropractor en oprichter van Result Care. Al 30 jaar behandel ik huilbaby’s en zwangere vrouwen. De laatste jaren doe ik dit samen met mijn collega’s. Chiropractie is een manuele geneeswijze en de op drie na grootste geneeswijze ter wereld! Wij zoeken naar de oorzaak van klachten en behandelen die met manuele technieken. Zo wordt het lichaam gestimuleerd om zelf volledig te herstellen.

  Chiropractie bij zwangere vrouwen

  Zwangere vrouwen kunnen last krijgen van bekkeninstabiliteit, rugpijn of zelfs nek- en hoofdpijn. Ondanks dat velen denken dat dit bij een zwangerschap hoort, is dat niet altijd zo. Jouw lijf kan dit aan! Door chiropractische correcties aan jouw lichaam, kan heel veel hersteld worden. En dat is niet alleen fijn tijdens jouw zwangerschap, maar ook daarna. Want als je door blijft lopen met klachten in de zwangerschap, kan het daarna voor nog meer ongemakken en pijn zorgen.

  Chiropractie bij moeders

  Tijdens de bevalling verandert er heel veel in je lichaam. Jouw lichaam in staat om een kind te laten groeien en op de wereld te zetten: een waanzinnige prestatie. Soms is er medische hulp nodig bij de geboorte van je kindje. Denk hierbij aan wee-opwekkers, een knip, een tang- of pompverlossing of een keizersnede. De medische ingrepen zijn acties die je lichaam uit zichzelf niet kan doen. Om wat voor reden dan ook en dat kan zich later gaan uiten in onverklaarbare klachten, zoals rugpijn, ongewenst urineverlies en onverklaarbare buikpijn. Wij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken van alles wat er gedurende de zwangerschap en bevalling is gebeurd om die klachten weg te nemen.

  Chiropractie bij huilbaby’s

  Na duizenden (huil)baby’s te hebben gezien, weten wij waar we over praten. Als wij (volwassenen) ergens last van hebben, pijn hebben of bepaald eten niet kunnen verdragen, vertellen we dat. Voor baby’s is dat een stuk lastiger. Zij kunnen niet praten en kunnen jou dus niet vertellen wat er met hen aan de hand is. Een huilbaby geeft met zijn/haar gehuil aan dat er iets niet goed zit. Soms weet je als ouder niet waar het aan ligt en daar helpen wij je bij. Wij kijken naar voeding, voorkeurshoudingen en lichamelijke pijn en lossen dat op.

  Contactgegevens

  Result Care
  Middelweg 10b
  6584AH Molenhoek
  W www.resultcare.nl
  T +31 (0) 24 - 358 59 05

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard