1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Renny Wiegerink

  ZP® - Magazine

  , 30 april 2019 10:28Laatste update op: 21 november 2022 14:21

  Hallo, ik ben Renny Wiegerink, acupuncturist voor vrouwen in Delft - Den Haag. Mijn missie is om iedere vrouw te helpen om optimaal gezond en fit van haar zwangerschap te kunnen genieten. Ik doe dit in prettige samenwerking en overleg met de verloskundigen in de regio Delft-Den Haag-Westland.

  Omdat acupunctuur een veilige en natuurlijke behandelmethode is, kan ik je juist nu goed helpen: bij zwangerschapsklachten, andere ongemakken of een bestaande medische situatie. De hele zwangerschap door, rond de bevalling en in je herstelproces erna. Ik doe dat met acupunctuur met persoonlijke voedings- en leefstijladviezen.

  Vaak hebben vrouwen tijdens hun zwangerschap minder energie of zwangerschapsklachten. Dat is jammer en niet nodig. Dat weet ik sinds ik als acupuncturist vrouwen ben gaan helpen. Ik zie dagelijks hoe acupunctuur vrouwen helpt bij misselijkheid, pijn, slaapproblemen, niet-blij-zwanger-zijn en meer. Deze ervaringen waren voor mij de motivatie om me hierin te specialiseren, en er goed in te worden. Dat is wat ik nu met veel plezier doe: vrouwen met deze klachten helpen.

  Voor meer specifieke vragen heb ik Natuurlijk Gezond Zwanger Programma’s ontwikkeld. Dat zijn korte behandelseries die vrouwen o.a. helpen als het kindje in stuit ligt, als voorbereiding op de bevalling of om medisch inleiden te voorkomen.

  In de praktijk zie ik ook jonge moeders die eerder onvoldoende hersteld zijn na de bevalling. Ik ben overtuigd van het belang om zorgvuldig te herstellen van je bevalling of keizersnee-geboorte. Lichamelijk herstel, lekker-in-je-vel en emotioneel in balans zijn de voorwaarden om je leven weer goed op te pakken. Daarbij help ik jonge moeders thuis, en later in mijn praktijk.

  Ik vind het belangrijk om de Chinese visie in te voegen in onze Westerse geneeskunde en leefstijl. Dat is hoe ik werk. Ik kan dat doen dankzij mijn ervaring als fysiotherapeut en als onderzoeker in de gezondheidszorg (MSc Human Movement Sciences). Ik ervaar het als een voorrecht om vanuit beide invalshoeken te kunnen denken en bijdragen aan gezondheid.

  Ik ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Acupunctuur NVA.

  Meer informatie en artikelen op: Auryn Acupunctuur en Advies

  Contactgegevens:

  Naam: Renny Wiegerink
  Beroep: Acupuncturist lid NVA
  Praktijk: Auryn Acupunctuur en Advies
  Vestigingsplaats: Delft - op de grens met Den Haag
  Website: www.auryn-acupunctuur.nl
  Telefoonnummer: 06 - 43 060 433
  E-mail: team@auryn-acupunctuur.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard