1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Renny Wiegerink

  Gepubliceerd op: 4-30-2019Bewerkt op: 1-31-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 4-30-2019Bewerkt op: 1-31-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Als acupuncturist voor vrouwen help ik in mijn praktijk Auryn Acupunctuur en Advies vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of net zijn bevallen. Mijn streven is om zwangere vrouwen zoals jij te helpen om optimaal gezond en fit van haar zwangerschap te kunnen genieten. Dat doe ik in prettige samenwerking met de verloskundigen in de regio Delft-Den Haag-Westland.

  Omdat acupunctuur een veilige en natuurlijke behandelmethode is, kan ik je juist nu goed helpen: bij zwangerschapsklachten, andere ongemakken of een bestaande medische situatie. De hele zwangerschap door, rond de bevalling en in je herstelproces erna. Ik doe dat met acupunctuur en persoonlijke voedings- en leefstijladviezen.

  Vaak hebben vrouwen tijdens hun zwangerschap minder energie of zwangerschapsklachten. Dat is jammer en niet nodig. Dat weet ik sinds ik als acupuncturist vrouwen ben gaan helpen. Ik zie dagelijks hoe acupunctuur vrouwen helpt bij misselijkheid, pijn, slaapproblemen, niet-blij-zwanger-zijn en meer. Deze ervaringen waren voor mij de motivatie om me hierin te specialiseren, en er goed in te worden. Dat is wat ik nu met veel plezier doe: vrouwen met deze klachten helpen.

  Heeft een gezonde leefstijl en het tijdig signaleren van ongemakken je interesse, dan is de informatiereeks Positief Gezond Zwanger iets voor jou. Je ontvangt elke drie weken een mail met informatie of een advies passend bij jouw fase in de zwangerschap.

  Voor meer specifieke vragen heb ik Natuurlijk Gezond Zwanger Programma’s ontwikkeld. Dat zijn korte behandelseries die vrouwen o.a. helpen als het kindje in stuit ligt, als voorbereiding op de bevalling of om medisch inleiden te voorkomen.

  In de praktijk zie ik ook moeders die onvoldoende hersteld zijn na de bevalling en op termijn klachten of vermoeidheid ervaren. Ik ben overtuigd van het belang om zorgvuldig te herstellen van je bevalling of keizersnee-geboorte. Lichamelijk herstel, lekker-in-je-vel en emotioneel in balans zijn, zijn voorwaarden om je leven weer goed op te pakken. Daarbij help ik pas bevallen moeders eerst thuis, en later in mijn praktijk.

  Ik vind het belangrijk om de Chinese visie in te voegen in onze Westerse geneeskunde en leefstijl. Dat is hoe ik werk. Ik kan dat doen dankzij mijn ervaring als fysiotherapeut en als onderzoeker in de gezondheidszorg (MSc Human Movement Sciences). Ik ervaar het als een voorrecht om vanuit beide invalshoeken te kunnen denken en bijdragen aan jouw gezondheid.

  Ik ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Acupunctuur NVA; mijn behandelingen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar.

  Meer informatie en artikelen op: Auryn Acupunctuur en Advies

  Contactgegevens:

  Naam: Renny Wiegerink
  Beroep: Acupuncturist lid NVA
  Praktijk: Auryn Acupunctuur en Advies
  Vestigingsplaats: Delft - op de grens met Den Haag
  Website: www.auryn-acupunctuur.nl
  Telefoonnummer: 06 - 43 060 433
  E-mail: team@auryn-acupunctuur.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard