1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Renata Schoneveld

  Gepubliceerd op: 11-25-2019Bewerkt op: 7-22-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 11-25-2019Bewerkt op: 7-22-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Ik ben werkzaam als haptotherapeut en haptonomisch zwangerschapsbegeleider met als aandachtsgebied seksuele gezondheid en intimiteit. Als haptotherapeut help ik mensen met verschillende vragen en dingen waar ze tegenaan lopen in hun leven. Ik begeleid zwangere vrouwen en hun partners tijdens de zwangerschap.

  Een kind krijgen is zo’n grote life changing ervaring, alles staat op zijn kop. Want je bent ineens niet alleen meer verantwoordelijk voor jouw eigen leven, maar ook voor het leven van een nieuw, klein mensje. Het is prachtig dat ik (aanstaande) ouders hierin een klein beetje mag begeleiden.

  Zwanger

  Je bent zwanger. Gefeliciteerd! Dit is een heel bijzondere tijd. Al ervaar je dat misschien niet altijd zo door ochtendmisselijkheid, vermoeidheid en alle andere zwangerschapskwalen. Jij en je partner zijn een heel nieuwe fase ingegaan: jullie zijn vader en moeder! Nu nog van de baby in je buik, straks van de baby die je in je armen houdt. Ook als jullie al een kindje hebben, breekt er een nieuwe fase aan. Ineens zijn jullie ouders van twee. Of drie.

  Haptonomische zwangerschapsbegeleiding

  Er gaat een hoop veranderen. In je leven, maar ook in je lijf. Jij bent, net zoals iedereen, vast ook druk met duizend-en-één dingen. Werk, leuke dingen doen met vriendinnen, huishouden, meubeltjes uitzoeken voor de babykamer en toch nog dat ene leuke rompertje kopen, ook al heb je er al 30. Maar sta je in al die hectiek weleens echt stil bij wat er allemaal gebeurt? Hoe je lijf verandert? Dat er straks ineens een persoontje bij jullie in huis woont?

  Samen met je partner

  Met haptonomische zwangerschapsbegeleiding help ik jullie hierbij. Jullie, ja. Want haptonomische zwangerschapsbegeleiding doe je als ouders samen. In individuele sessies leer ik jou hoe je je baby het beste in je buik kunt dragen. Ik noem dat trouwens heel ouderwets schoot. Je schoot is tijdens jouw zwangerschap de wieg waar jij je kind in ronddraagt. Tijdens de sessies leer ik jullie ook hoe je contact maakt met je kindje. En ik bereid jullie voor op de bevalling en op de eerste tijd na de geboorte van je kindje.

  Contactgegevens

  Praktijk Haptonomie en zwangerschaps haptonomie Schoneveld
  Adres: Spacelab 2 in Amersfoort-Noord.
  &
  Gevestigd bij QI Amersfoort (Centrum voor therapie, training en welzijn)
  Adres: Amsterdamseweg 43A in Amersfoort.

  www.schoneveldhaptonomie.nl
  Telefoon: 06 - 41 14 79 22
  Email: info@schoneveldhaptonomie.nl

  enter image description here

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard