1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Rena Swalen

  ZP® - Magazine

  , 18 maart 2022 10:15Laatste update op: 18 maart 2022 15:32

  Hoi! Ik ben Rena Swalen en ik ben geboorteconsulente. Met Lang Leven Mama geef ik wekelijks een zwangerschapscursus, de eenmalige bevalcursus met partner, workshop voorbereiding op de kraamtijd én ondersteun ik je bij het herstellen na de bevalling met het Fitter Mama programma.

  Waarom voor Lang Leven Mama kiezen?

  Na mijn twee zwangerschappen en geboortes van mijn twee dochters (2018 en 2020) heb ik een enorme passie ontwikkeld voor zwangerschap, bevallen en het herstel. Dit heeft me doen besluiten opleidingen te volgen tot zwangerschapscoach en pre- en postnataal trainer. Want waar een baby wordt geboren, wordt ook een moeder geboren. En dat verdient minstens zoveel aandacht. Dus lieve mama, ben jij mijn prioriteit.

  Waarom zou je je voorbereiden?

  Helaas kijkt een op de drie vrouwen negatief terug op de geboorte van hun kindje. Hieruit blijkt dat de grootste oorzaak ligt bij het gebrek aan informatie, zelfvertrouwen en het gevoel dat de bevalling hen is overkomen. Omdat ze niet wisten wat ze te wachten stond. Dit kan anders! De zwangerschap, bevalling en het herstel verlopen beter wanneer je lichamelijk en mentaal goed voorbereid bent. Daarom heb ik een unieke complete zwangerschapscursus en bevalcursus met geboortepartner ontwikkeld. En daar stopt het niet, ik bereid je ook voor op het moment dat de baby er is; met de workshop voorbereiding op de kraamtijd.

  Bevalling

  Gun jezelf een liefdevolle bevalling vanuit regie en kracht. Jouw gevoel, beleving en ervaring is bepalend in jouw start als moeder. Én dit palet aan emoties geef je door aan je baby. Door je voor te bereiden heb je alle informatie en opties om weloverwogen keuzes te maken die bij jou passen. Dus start zelfverzekerd en neem de touwtjes in handen met Lang Leven Mama. Minimaal 5 weken na de bevalling ben ik er ook voor je om onder begeleiding met het Fitter Mama programma weer te starten met bewegen/sporten waarbij we de nadruk leggen op het trainen van de spieren die het meest te verduren hebben gehad; je bekkenbodemspieren en buikspieren.  

  Mijn missie

  Het is mijn missie om zoveel mogelijk zwangere vrouwen een realistische voorbereiding te geven op de zwangerschap, bevalling en het herstellen daarna door ze te begeleiden met eerlijke informatie, zwangerschapsyoga, hypnobirthing oefeningen, zelfinzicht en het bieden van praktische oefeningen om te ontspannen. Liefdevol zwanger zijn en zelfverzekerd bevallen: dat wil jij toch ook?

  Contactgegevens

  Rena Swalen
  www.langlevenmama.nl

  rena@langlevenmama.nl
  06 5101 6790

  Locatie bevalcursus met partner

  Sentrum 70
  Handwijzer 34 Veldhoven

  Locaties zwangerschapscursus

  Locatie Veldhoven
  Bijgebouw Puur Verloskunde
  Dorpstraat 120

  Locatie Vessem
  It fits for you
  Heike 16 Vessem

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard