1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Relinde Adegeest-Neerincx

  ZP® - Magazine

  , 18 augustus 2020 14:20Laatste update op: 23 september 2020 11:56

  Al vanaf 1990 verzorgt SKiP kinderopvang in Zandvoort van hoge kwaliteit. Begonnen als pionier en inmiddels met een schat aan ervaring, houden we vast aan wat we belangrijk vinden: kleinschaligheid, natuurbeleving, creativiteit en kwaliteit.

  We zijn een stichting zonder winstoogmerk, kleinschalig, met aandacht voor ieder individu. De kinderen groeien op in een kleine overzichtelijke omgeving die -naarmate ze ouder worden- groter en uitdagender wordt.

  We genieten samen van de mooie natuur die Zandvoort rijk is, trekken er graag op uit en verzorgen onze (moes)tuin.

  Creativiteit is de manier voor een kind om zich op alle manieren uit te drukken, dus niet het eindproduct, maar vooral de activiteit is bij SKiP belangrijk.

  Scholing en coaching van alle pedagogisch medewerkers is daarnaast noodzakelijk voor het behoud van kwaliteit en vernieuwing.

  Voor meer informatie over onze ideeën en opvattingen kunt u natuurlijk ons pedagogisch beleid inzien. Of wilt u liever een kijkje nemen op een van onze locaties? Dat kan altijd! U kunt natuurlijk gewoon langskomen wanneer we open zijn, maar als u even belt voor een afspraak, dan maken we even tijd voor een praatje en een rondleiding (en mist u ons niet als we misschien juist die dag op pad zijn).

  Contactgegevens

  Naam: SKiP Stichting kinderopvang
  Vestigingsplaats: Zandvoort
  Website: www.skipzandvoort.nl
  Telefoon: 023 57 136 65
  E-mail: info@skipzandvoort.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard