1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Rachel Morriën

  Gepubliceerd op: 8-12-2019Bewerkt op: 9-28-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 8-12-2019Bewerkt op: 9-28-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Ik ben Rachel Morriën en ik ben geboren en getogen in Velsen, 1976. Ik ben naast mijn reguliere werk als HR-specialist altijd bezig met sporten, Yoga, Pilates, dansen, Mindfulness. Ik ben stapelgek op honden en idolaat van mijn mooie gezin en mijn mooie familie en vrienden.

  Toen ik zwanger was van ons zoontje, voelde ik mij helemaal geweldig. Ik was serieus echt nog nooit zo gelukkig geweest. Ik had een echte zwangerschapsglow en was vol vertrouwen. Ik keek dan ook erg uit naar de geboorte van onze zoon. Bij de geboorte van onze zoon Matthew had ik een snelle geboorte, een flitsbevalling. Niets mis mee, zou je denken. Toch dacht ik steeds dit moet anders, ik moest van de gynaecoloog van alles doen tijdens de geboorte van Matthew en toch voelde het helemaal niet goed. Het voelde niet zoals het hoort.

  Na veel lezen op internet kwam ik erachter dat HypnoBirthing® helemaal ingaat op hoe je als vrouw samen met je partner of alleen kunt leren hoe je gewoon weer intuïtief kunt baren. Ik wilde dit mooie en grote nieuws graag delen met andere vrouwen. Ik ben naar de opleiding gegaan en na het afronden van het examen begonnen met mijn bedrijf zoetegeboorte.nl.

  Ik gun iedere vrouw een mooie en zachte ervaring met de geboorte van haar kindje(s). Gewoon zoals het bedoeld is. Met je eigen wensen en eigen veilige mensen en spullen om je heen. Met veel zelfvertrouwen, in je eigen essentie, in je eigen natuur.

  Ik kan jullie begeleiden in een groepsles (Haarlem, minimaal twee stellen, maximaal zes stellen), maar ik kan jullie ook een privécursus geven bij jullie thuis.

  Zoetegeboorte.nl heeft cursussen in Haarlem, Spaarndam, Velsen, Gemeente Haarlemmermeer en Amsterdam West en Westerpark. Volg mijn website voor de meest recente data of kijk op facebook of twitter of LinkedIn

  Contactgegevens Zoete Geboorte:

  Locatie: Haarlem, Spaarndam, Velsen, Gemeente Haarlemmermeer en Amsterdam West en Westerpark.
  Website: www.zoetegeboorte.nl
  Telefoon: 06-24 84 63 46
  E-mail: info@zoetegeboorte.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard