1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Praktijk Chiropractie Stegeman

  Gepubliceerd op: 4-25-2022Bewerkt op: 4-28-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 4-25-2022Bewerkt op: 4-28-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Sinds 1987 is Praktijk Chiropractie Stegeman gevestigd aan de Zwolsestraat 197 in Den Haag. Sindsdien zijn ruim 22.000 mensen uit binnen- en buitenland in de praktijk door ons behandeld. Ook in het behandelen van zwangeren en baby’s hebben we veel ervaring.

  Chiropractie tijdens je zwangerschap

  Tijdens de zwangerschap kun je soms klachten krijgen die je behoorlijk kunnen belemmeren in het dagelijks leven. Vaak ontstaan die klachten in de wervelkolom of het bekken: er komt immers extra druk op te staan, terwijl tegelijkertijd de gewrichtsbanden door de hormonen verweken en daardoor zwakker worden. Hierdoor kan het bekken het extra gewicht niet meer dragen en kan bekkeninstabiliteit ontstaan.

  Heb jij klachten als lage rugpijn of een instabiel bekken? De chiropractor kan de wervelkolom en het bekken corrigeren waardoor de klachten kunnen verminderen.

  Chiropractie voor je baby

  Ook voor je pasgeboren baby kan chiropractie een uitkomst zijn. Valt het je op dat je baby veel huilt, vaak een overstrekte houding heeft, de armen richting het hoofd blijft bewegen of huilt bij het aan- en uitkleden? Dan is het een goed idee je kindje eens te laten controleren door een chiropractor. Ook slecht drinken en het ontwikkelen van een voorkeurshouding kunnen signalen zijn van complicaties aan de wervelkolom.

  Veilig voor jou en je baby

  We begrijpen dat een behandeling tijdens de zwangerschap of voor je pasgeboren baby spannend kan zijn. Het behandelen van zwangeren, baby’s en kinderen is een belangrijk onderdeel van de opleiding tot chiropractor. De chiropractor kent verschillende behandeltechnieken die veilig kunnen worden toegepast tijdens de zwangerschap en bij een pasgeboren baby. Drie van onze chiropractoren hebben bovendien speciale belangstelling voor en veel ervaring in het behandelen van zwangeren, baby’s en kinderen. Vraag er bij het maken van een afspraak gerust naar om bij een van hen te worden ingepland.

  Contactgegevens

  Praktijk Chiropractie Stegeman
  Zwolsestraat 197
  2587 VB Den Haag
  www.chiropractie-stegeman.nl
  070 - 350 26 38

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard