1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Sanne van Steen

  Gepubliceerd op: 9-19-2022Bewerkt op: 9-20-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 9-19-2022Bewerkt op: 9-20-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Hi! Ik ben Sanne, eigenaar van PowerMama Achterhoek en gespecialiseerd in pre- en postnataal fitness. Ik ben zelf trotse moeder van twee jongens; Kick & Bodi. Goede begeleiding tijdens en na de zwangerschap is ontzettend belangrijk. Uit ervaring weet ik dat het lastig is om én specialistische begeleiding én een leuke trainingsvorm te vinden. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik nu vrouwen op een verantwoorde, leerzame en leuke manier mag begeleiden in deze bijzondere periode. Doe jij ook mee?

  Veilig sporten tijdens de zwangerschap

  Je wil tijdens je zwangerschap graag (blijven) sporten. Maar waar moet je rekening mee houden? En kan je wel sporten als je klachten hebt? PowerMama Achterhoek biedt de sportieve zwangerschapscursus PowerMama Zwanger. Wekelijks doe je aan functionele (kracht en conditie) training zodat jij fit en sterk blijft gedurende je gehele zwangerschap. Naast fysieke training is er aandacht voor theorie. Zo krijg je veel kennis over jouw lijf, de veranderingen en leer je welke aanpassingen nodig zijn – zowel tijdens het trainen als in het dagelijks leven.

  Verantwoord opbouwen na de bevalling

  Wist je dat je lijf tot zo’n 12 maanden moet herstellen nadat je bevallen bent? Goede begeleiding in het weer opbouwen van training is daarom ontzettend belangrijk om blijvende klachten te voorkomen. De Core Restore cursus is de eerste stap op weg naar jouw herstel. Tijdens de cursus is er aandacht voor het herstel van de buikspieren, bekkenbodem, houding (in het dagelijks leven), stretchen en mobiliteit. Daarnaast leer je over veel voorkomende klachten en hoe je die kunt voorkomen.

  Bewezen effectief en erkend

  PowerMama is een bewezen effectief en erkend trainingsconcept voor vrouwen tijdens en na de zwangerschap. Als PowerMama coach werk ik nauw samen met een geregistreerd bekkenfysiotherapeut en volg ik jaarlijks bijscholing zodat mijn kennis up-to-date en actueel blijft.

  Vragen?

  Heb je vragen over trainen tijdens en/of na de zwangerschap? Of wil je graag meer weten over onze cursussen en trainingsprogramma’s? Twijfel dan niet om even contact op te nemen.

  PowerMama Achterhoek

  Nijverheidsweg 19, 7005AS Doetinchem
  www.powermama-achterhoek.nl
  06-18648780
  info@powermama-achterhoek.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard