1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Poemelke Kinderopvang

  Gepubliceerd op: 9-4-2023Bewerkt op: 9-6-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 9-4-2023Bewerkt op: 9-6-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Hallo! Ik ben Wilma Classens, eigenaresse van kinderdagverblijf Poemelke. Kinderdagverblijf Poemelke is kleinschalig, met slechts 2 groepen en heeft ruimte voor 32 kindjes. We bieden flexibele opvang vanaf 6 uur in de ochtend. We hebben een klein en hecht team met veel ruimte voor persoonlijke aandacht voor jullie als kersverse ouders!

  Onze klanten en medewerkers omschrijven kinderdagverblijf Poemelke als:
  Gezellig – Kleine locatie – Hart op de juiste plek
  Liefdevol – Veilige omgeving – Alles is bespreekbaar

  Flexibele opvang

  Voordat ik met kinderdagverblijf Poemelke startte, vond ik dat er maar weinig plekken waren waar je alleen maar hoeft te betalen voor de opvang die je daadwerkelijk nodig hebt. Waarom zou je je kindje een hele dag weg brengen, terwijl je misschien om 14.00 uur al klaar bent op je werk?
Ik vond het een uitdaging om hiervoor een concept te ontwikkelen. Een concept dat naadloos aansluit bij de behoeftes van jullie als werkende ouders. Dit concept onderscheidt van andere kinderopvangorganisaties in de openingstijden en de flexibiliteit. Kinderdagverblijf Poemelke hanteert openingstijden van 6.00 uur in de ochtend tot 18.30 uur in de avond. Binnen deze uren ben je in de gelegenheid om je flexibele wensen door te geven. Het concept zorgt er voor dat het voor jou weer aantrekkelijk is om te gaan werken!!

  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

  Ook biedt kinderdagverblijf Poemelke voor- en vroegschoolse educatie. Maar wat betekent dat nou eigenlijk? Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is erop gericht ontwikkelingsachterstanden bij kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar te voorkomen of te verminderen, door middel van educatieve programma’s. Kinderen ontwikkelen spelenderwijs sociaal-emotionele, taal- en rekenvaardigheden. Het doel van voor- en vroegschoolse educatie is om kinderen een betere start in het onderwijs te geven om op die manier de schoolprestaties en het schoolsucces te verbeteren.
Vanuit de gemeente is er geld beschikbaar om het voor ouders aantrekkelijk te maken om hun kind (met een ontwikkelingsachterstand en de daarbij horende VVE-indicatie) naar een VVE-locatie te brengen voor opvang.  Nieuwsgierig geworden?

  Contact gegevens:

  Kinderdagverblijf Poemelke
  Venlo
  www.poemelke.nl
  077-3828011
  info@poemelke.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard