1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Pieter Weeda

  Gepubliceerd op: 5-6-2020Bewerkt op: 6-19-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 5-6-2020Bewerkt op: 6-19-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Mijn naam is Pieter Weeda en ben sinds 2010 met mijn osteopathiepraktijk in Heemskerk gevestigd. Als geregistreerd osteopaat volg ik steeds bij- en nascholingen om mijn kennis op peil te houden en uit te breiden. In 2013 heb ik de 2 jarige opleiding “Osteopathie in de pediatrie (kinderosteopathie)” afgerond. Dit is een opleiding specifiek gericht op de behandeling van pasgeborenen/baby’s en kinderen.

  Baby’s

  Mijn hart ligt bij het behandelen baby’s omdat het zo puur is ik doorgaans met een paar consulten (vaak 2 of 3x) al heel veel kan verbeteren. Dit is erg dankbaar werk. Bij de behandeling van baby's worden uitsluitend zachte en subtiele technieken gebruikt. Ik krijg vaak van ouders terug dat hun kindje zoveel meer ontspannen is, voor het eerst lachte en zichtbaar beter in zijn vel zit. Dit komt de ontwikkeling van het kind ten goede en veelal komt het hele gezin dan ook weer meer tot rust. Kijk op mijn website, www.pieterweedaosteopathie.nl, om voorbeelden van behandelbare functionele klachten bij pasgeborenen te lezen. Hiernaast is het aan te bevelen om je pasgeboren baby in een osteopatisch consult preventief te laten onderzoeken/en behandelen.

  Volwassenen

  Naast de vele baby’s komen ook veel volwassenen voor een consult. Ook vrouwen tijdens hun zwangerschap en na de bevalling komen met hun specifieke klachten naar mijn praktijk. Dit zijn bijvoorbeeld klachten als nek- en hoofdpijn, bekken- en/of lage rugpijn, maagzuurbranden, buik-verteringsproblemen, pijnlijk/trekkend littekenweefsel na keizersnede of moeizaam herstel na de zwangerschap/bevalling. Ik maak structuren in je lichaam weer beweeglijker en breng daarmee je lichaam in staat haar evenwicht te herstellen en je ongemak weer kan verdwijnen. Nu geldt het omgekeerde ook: als je als moeder beter in je vel zit heeft dit een positieve invloed op de relatie met je pasgeboren baby en je omgeving. Samen gaan we op zoek naar de eventuele oorzaak van de ongemakken. Dit gaat via een vraaggesprek (anamnese) en een lichamelijk onderzoek.

  Neem gerust contact op om informatie te vragen of een consult in te plannen.

  Meer informatie vind je op mijn website www.pieterweedaosteopathie.nl.

  Contactgegevens:

  Vestigingsplaats Heemskerk
  Website: www.pieterweedaosteopathie.nl
  telefoon: 06-27262060
  e-mail: info@pieterweedaosteopathie.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard