Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Petra Verweij

ZP® - Magazine

, 18 October 2019 16:18Laatste update op: 4 November 2020 14:23

Hallo zwangere vrouw, ik ben Petra Verweij van Praktijk de Roze Wolk. Het is mijn missie om baby’s zo ontspannen mogelijk ter wereld te laten komen.

Bekijk website

Een ontspannen zwangerschap en bevalling zorgt voor een goede start in het leven. Daarnaast maakt het de kans op complicaties kleiner. Hoe prettiger de zwangerschap en bevalling is, hoe fijner jij en je kind zich zullen voelen. En dat kan de ontwikkeling van jouw kindje alleen maar ten goede komen. Bovendien ben jij dan weer sneller ‘op de been'.

Stuur een e-mail

Niet iedere zwangerschap of zwangerschapstraject is een roze wolk. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Soms gaat het over pijn en fysiek ongemak, maar het kan ook goed zijn dat er sprake is van een trauma, angst, verdriet of miskraam. Dan is het fijn om extra hulp in te schakelen met kennis van zaken om hierover te praten. Zodat jij vol vertrouwen de bevalling tegemoet kan zien.

Ik ben opgeleid tot Psychosociaal Therapeut en Medisch Hypnotherapeut en aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten. Mijn praktijk is gelegen op een gunstige locatie in Hoofddorp, dicht bij de A4.

Zelf ben ik al heel wat jaren moeder van drie prachtige kinderen en ervaringsdeskundig in verlies van een ouder tijdens de zwangerschap.

Contactgegevens:

Praktijk de Roze Wolk
Debbemeerstraat 14
2131 HE Hoofddorp

www.praktijkderozewolk.nl
06-44130676
petra@praktijkderozewolk.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard