1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Petra Lomartire

  Gepubliceerd op: 5-22-2019Bewerkt op: 8-25-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 5-22-2019Bewerkt op: 8-25-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Ik ben Petra, moeder van 2 dochters en zwangerschapscoach. Ik heb een achtergrond als psychologe en studeer ik momenteel verloskunde. In 2015 heb ik mijn opleiding tot HypnoBirthing® docente gevolgd en afgerond. Ik ben gecertificeerd door en aangesloten bij het Amerikaanse The HypnoBirthing® Institute en de Nederlandse Vereniging voor HypnoBirthing® cursusleiders, waardoor up-to-date kennis en bijscholing gegarandeerd zijn.

  Sinds 2019 ben ik bovendien voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor HypnoBirthing, waardoor ik me ook van harte inzet om de kwaliteit van de cursussen in Nederland hoog te houden. In 2017 heb ik mijn opleiding tot Dunstan Babytaal Trainer afgerond en ben ik AromaTouch massagetherapeut geworden.

  Deze kennis én mijn persoonlijke stijl van aandacht, positiviteit, nuchterheid en kalmte, maken dat ik voor jou iets kan betekenen in de spannende periode rondom zwangerschap. Ik wil je heel graag begeleiden in die intense periode en sta voor je klaar met praktische tips en tools die je écht gaan helpen. Werkend naar een positieve, krachtige en ontspannen mindset gaan we samen op weg naar die bijzondere, eerste ontmoeting met je kindje!

  De ervaring die ik met mijn eigen zwangerschappen en bevallingen heb gehad en door de vele ouders die ik de afgelopen jaren heb mogen begeleiden, weet ik als geen ander wat een enorme omschakeling het is als je ouder wordt. Er gebeurt zowel fysiek als mentaal zoveel in een korte tijd, dat het ook heel overweldigend kan zijn. Maar ik heb zelf ook mogen ervaren hoe krachtig het kan zijn als je vertrouwen hebt in jezelf en in je lichaam, wanneer je partner weet hoe je het beste ondersteund kunt worden en wanneer je een positieve mindset hebt. Door honderden ouders begeleid te hebben weet ik welke kennis en technieken je het beste helpen om dit te bereiken. En die leer ik je met heel veel plezier en liefde, zodat je ook met zelfvertrouwen gaat uitkijken naar de komst van je baby!'

  Contactgegevens

  Vestigingsplaats: Leidschendam
  Website: www.birthandbalance.nl
  Telefoon: 06-14790267
  Email: info@birthandbalance.nl
  Facebook: www.facebook.com/birthandbalance.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard