1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Paula Groeneveld

  ZP® - Magazine

  , 30 maart 2021 09:16Laatste update op: 30 maart 2021 09:19

  Mijn haptotherapiepraktijk in Culemborg is verbonden aan het integraal gezondheidscentrum De Vrijstad, een samenwerkingsverband met verschillende professionals.

  Ruimte en aandacht

  Tijdens je zwangerschap verandert er veel. De individuele begeleiding biedt jou en je partner de tijd en de rust om stil te staan bij de band tussen jullie en het kindje in je buik. We hebben aandacht voor hoe het met jullie gaat en hoe je om kunt gaan met de veranderingen in je lijf en je gevoelens.

  Samenwerking en vertrouwen

  Aan het eind van de zwangerschap heb je een klus te klaren: de bevalling. Hierop gaan jullie je voorbereiden. Je leert om te gaan met pijn en hoe je elkaar kunt ondersteunen, waardoor je vertrouwen krijgt in jezelf, in het vermogen van je lijf en in jullie samenwerking.

  Voel je je angstig, somber of ongelukkig tijdens je zwangerschap? Deze individuele begeleiding helpt je om contact te maken met je gevoelens, zodat deze ruimte krijgen en je ze een plek kunt geven.

  Wanneer je zwanger bent en je partner is niet of minder betrokken, of je hebt behoefte aan een begeleiding voor jezelf en je kindje in je buik, dan ben je natuurlijk ook welkom zonder partner.

  Contactgegevens

  Praktijk voor haptotherapie Paula Groeneveld
  Vestigingsadres:
  Integraal Gezondheidscentrum De Vrijstad
  Godfried Bomansstraat 2
  4103 WR Culemborg

  www.paulagroeneveld.nl
  06 23189122
  info@paulagroeneveld.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard