1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Patty Heeren-Batist

  ZP® - Magazine

  , 14 februari 2022 13:41Laatste update op: 14 februari 2022 13:42

  Hoi! Ik ben Patty Heeren-Batist, als fotograaf beter bekend onder de naam Rock Paper Pixels. Het fotograferen van kleine baby’s en kleine kinderen is waar mijn passie ligt. Als moeder van 2 meiden, weet ik hoe makkelijk je vergeet dat ze zo klein waren en hoe kort die periode ook maar is. Reden genoeg dus om die herinneringen vast te leggen zodat je die voor altijd kunt koesteren.

  Newbornshoot

  Wanneer je twijfelt over een newbornshoot is het goed om te weten dat er verschillende fotografie stijlen zijn, namelijk: Lifestyle en Posing (geposeerd). Bij een lifestyle fotoshoot kom ik bij voorkeur binnen 3/4 weken na de bevalling naar je toe (maar dit kan ook later zijn), om jou en je kindje of zelfs het hele gezin vast te leggen. De fotoshoot zal dan een kijkje in het leven zijn, vlak na de geboorte, met mooie foto’s van iedereen uit het gezin. Handig dus als je de deur niet uit wilt of kan en als je foto’s wilt met meerdere gezinsleden. Wanneer je wat meer gestylde foto’s wilt hebben kun je kiezen voor een Newborn Posing fotoshoot. Dit vindt bij voorkeur plaats in mijn studio in Vlaardingen, waar je gebruik kan maken van alle props die ik heb (mandjes, haarbandjes, dekentje etc.). Voor deze fotoshoot is het fijn als de baby nog lekker veel slaapt en zal dus plaats vinden binnen 3 weken na de geboorte. Deze shoot is ideaal als je mooie gestylde plaatjes wilt, waarin vooral je kindje centraal staat.

  Cakesmash

  Het lijkt nu nog zo ver weg, maar voor je het weet is je kindje ineens 1 jaar. Niets leuker om dat uitgebreid te vieren natuurlijk. Naast newborn fotografie ben je bij mij in studio ook van harte welkom voor een Cakesmash. De setting maak ik in overleg, kies je voor boho of toch liever jungle? Er is heel veel mogelijk!

  Werkwijze

  Welke fotoshoot je ook kiest, wat ik belangrijk vind is om flexibel te zijn. Baby’tjes en kleine kinderen laten zich niet altijd regisseren, daarom neem ik graag de tijd voor jullie zodat iedereen met een tevreden gevoel de foto’s kan terugkijken.

  Ik werk met vaste pakketten, die je hier kunt bekijken. Mocht je toch achteraf meer foto’s willen afnemen, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Je maakt zelf een selectie in de online galerij van de beelden die jíj het mooist vindt. Daarnaast kan ik je altijd helpen met het uitzoeken van een album wanneer je de foto’s ook wilt laten afdrukken.

  Heb je nog vragen, stel ze vooral: patty@rockpaperpixels.nl

  Contactgegevens

  Rock Paper Pixels
  Adres: Stoonmloggerweg 8, Vlaardingen
  Website: www.rockpaperpixels.nl
  Telefoonnummer: 06 349 347 66
  E-mail: patty@rockpaperpixels.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard