1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Paramedisch Centrum

  Gepubliceerd op: 2-7-2022Bewerkt op: 3-6-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 2-7-2022Bewerkt op: 3-6-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Wij zijn Jozef, Susanne, Saskia en wij zijn werkzaam als kinderfysiotherapeut bij het Paramedisch Centrum. Kinderfysiotherapie is een vierjarige specialisatie van fysiotherapie en is gericht op het motorisch functioneren van kinderen van nul tot achttien jaar.

  Spelenderwijs ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Meestal gaat dat goed en bijna onopgemerkt. Maar bij sommige kinderen zien wij dat dit langer duurt of afwijkt van de motorische ontwikkeling. Dit kan komen door verschillende factoren. Hierdoor kunnen kinderen te weinig motorische ervaringen opdoen en hebben hierbij soms extra ondersteuning nodig om de vaardigheden onder de knie te krijgen. Al deze kinderen kunnen baat hebben bij kinderfysiotherapie.

  Kinderfysiotherapie kan nodig zijn als uw baby na de geboorte een voorkeurshouding, afplatting van het hoofd en/of darmkrampjes. Ook kan hij of zij veel huilen of onrustig blijven. Vermoedt u een motorische achterstand, zoals het nog niet kunnen omrollen, kruipen, staan of lopen? Ook dan kunnen wij als kinderfysiotherapeut iets voor u betekenen.

  Kinderfysiotherapie is direct toegankelijk en wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Dit betekent dat er geen verwijsbrief nodig is van de huisarts en/of specialist.

  Contactgegevens

  Paramedisch Centrum
  Locatie Rijnsburg, Gezondheidscentrum Nieuw Rapenburg
  Katwijkerweg 8, 2232 SB Rijnsburg
  T (071) 403 16 72
  Locatie Katwijk, Gezondheidscentrum Zeehos
  Zeehosplein 27, 2225 MJ Katwijk
  T (071) 407 43 84
  E info.pmc@pmckatwijk.nl
  www.pmckatwijk.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard