Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Pamela Manuhutu & Anieke van der Burg

ZP® - Magazine

, 4 maart 2020 13:00Laatste update op: 21 september 2020 20:55

Anieke & Pamela van Studio Ohana zijn professioneel geschoolde docenten en allebei moeder van de 5 leukste jonge kinderen. Vanuit onze eigen ervaring en interesse is onze gedeelde passie voor het werken met jonge moeders ontstaan. Met veel plezier geven we sportieve lessen in kleine groepen voor vrouwen en kinderen in het centrum van Tiel.

Over ons

Pamela is al jaren bekend in de regio door haar expertise als docent Zwangerschapsyoga en (baby)massage, zowel met groepslessen als met individuele sessies. Anieke is opgeleid door de Core Academy voor het speciaal ontwikkelde PowerMama programma. Sporten tijdens de zwangerschap is goed voor jou én je kindje. Het is wel belangrijk om rekening te houden met je veranderende lichaam.

Zwanger of bevallen?

Bij Studio Ohana ben je in goede handen: of je nu zwanger bent of al bevallen. Wij hebben de kennis om je te ondersteunen bij beweging voor, tijdens en na je zwangerschap. Ook met zwangerschapsgerelateerde klachten zoals bekkenpijn, rugklachten, urineverlies en verminderde kracht in je buikspieren. Typisch de dingen die je sportplezier én prestaties behoorlijk kunnen verminderen, maar ook van invloed zijn op je dagelijkse functioneren.

Waar bij de yoga de nadruk ligt op je mentale fitheid (bewust soepel blijven), draait het bij PowerMama om je fitheid en je kracht. Een hele fijne aanvulling op elkaar dus. Ook als je binnen- en buitensporten wil combineren.

Aanbod

Naast deze lessen zijn er doorlopende lessen flow yoga en small group training. Ook verzorgen wij met regelmaat ouder- en kind lessen zoals Ouder/kind yoga&dans, Family bootcamp, Baby massage, mama & baby yoga en Mama dances (dansen met je baby in een draagdoek).

Gratis proefles

Wil je meer weten, zoek ons even online op. Nog veel beter is het om een gratis proefles mee te doen natuurlijk.
Neem gerust contact met ons op, we horen je graag!

Contactgegevens:

Naam: Pamela Manuhutu & Anieke van der Burg
Praktijk: Studio Ohana
Vestigingsplaats: Tiel
Website: www.studioohana.nl
Telefoonnummer: 06- 12344668 en 06- 29342907
E-mail adres: team@studioohana.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard