Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Osteopathie Centrum Bennekom

ZP® - Magazine

, 17 June 2020 14:26Laatste update op: 9 July 2020 18:46

Hèt Osteopathie Centrum voor Bennekom, Ede, Renkum en Veenendaal. Ons team van goed opgeleide en deskundige osteopaten is al jarenlang gespecialiseerd in het optimaal begeleiden van jouw zwangerschap en de ontwikkeling van je kindje.

Osteopathie voor Zwangeren.

Tijdens je zwangerschap en door de bevalling verandert er veel in je lichaam. Dit kan ongemak en pijnklachten veroorzaken zoals vermoeidheid, pijn in je bekken, rug en/of nekregio, vaak plassen, misselijkheid, brandend maagzuur, problemen met de stoelgang of hoofdpijn. Deze klachten kunnen ook na de bevalling blijven bestaan.

Door intensieve zorg en aandacht voor je kindje kunnen er ook klachten ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan nek-en schouderklachten, lage rugklachten en buikklachten. Osteopathie kan hierbij ook voor jou de oplossing zijn.

Osteopathie voor Baby’s

Bij de geboorte komen er veel krachten op het lijfje van je baby waardoor er ongemakken kunnen ontstaan zoals een voorkeurshouding, afgeplat hoofdje, darmkrampjes, refluxklachten, gespannen lijfje en overstrekken van zijn of haar lijfje waardoor je baby overprikkeld raakt, veel kan huilen en slecht kan slapen.

Onze deskundige osteopaten werken met zachte mobiliserende technieken en zorgen ervoor dat jij en je baby klachtenvrij worden en blijven.

Contactgegevens

Osteopathie Centrum Bennekom
Bakkerstraat 30-32
6721 WG Bennekom

Tel.: 0318 - 418414
Website: www.osteopathie.nu
E-mail: info@osteopathie.nu

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard