1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Natasja Verhoeven

  Gepubliceerd op: 2-14-2022Bewerkt op: 2-14-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 2-14-2022Bewerkt op: 2-14-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Kinderopvang de Bosbengels is een dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar. Het kinderdagverblijf bestaat sinds 2021 en werkt met vaste leidsters en maximaal 10 kinderen per dag. Onze missie is het creëren en in stand houden van structurele en hoogwaardige kinderopvang vanuit een maatschappelijk doel en het bevorderen van de ontplooiing van het jonge kind onder deskundige leiding van professionele, sensitieve pedagogisch medewerkers in een plezierige, vertrouwde en veilige omgeving, in het belang van het kind zelf en zijn ouders.

  Bij De Bosbengels staan plezier, veiligheid, vertrouwen en ontwikkeling spelenderwijs centraal. De pedagogisch medewerkers van De Bosbengels nemen de tijd voor ieder kind. Wij gaan ervan uit dat aandacht voor elk kind belangrijk is om zich te kunnen ontwikkelen. We luisteren naar de kinderen en stimuleren hen om zelf de eigen mogelijkheden en onmogelijkheden te ontdekken. Met respect voor zichzelf en voor de omgeving, zodat ieder kind het gevoel heeft, ik ben ik en dat is oké. De pedagogisch medewerksters spelen in op de natuurlijke drang van kinderen om zich te ontwikkelen. Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen wijze, in zijn eigen tempo en vooral naar eigen behoeften. Om zich optimaal te kunnen ontwikkelen vinden wij het dan ook erg belangrijk een kind vooral (zelf)vertrouwen en veiligheid te kunnen bieden.

  We vinden het belangrijk, dat kinderen zich hier welkom voelen, zodat ze zich in een vertrouwde en veilige omgeving verder kunnen ontwikkelen. Bij De Bosbengels staat dan ook voorop, dat we kinderen accepteren zoals ze zijn: ieder kind is immers uniek, geen enkel kind is hetzelfde. Vanuit deze veilige en positieve benadering luisteren we naar de kinderen, ondersteunen we hen, geven we ze kansen en zorgen we ervoor dat ze vertrouwen krijgen in zichzelf. De Bosbengels laat zich inspireren door ervaringsgerichte stromingen; het welbevinden en de betrokkenheid van kinderen staat bovenaan, dit is een voorwaarde voor ontwikkeling. Er wordt daarbij een omgeving gecreëerd met voor kinderen interessante en uitdagende materialen en activiteiten.

  Contactgegevens

  Naam: Natasja Verhoeven
  Vestigingsplaats: Scheemda
  Website: www.debosbengels.nl
  Telefoonnummer: 06-24668188
  E-mail adres: info@debosbengels.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard