Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Natali de Bruijn

ZP® - Magazine

, 3 February 2020 11:48Laatste update op: 19 June 2020 16:51

Hallo, ik ben Natali de Bruijn. Ik ben osteopaat bij TherapieTotaal in Landgraaf. Met het behalen van het diploma Osteopathie bij kinderen kwam mijn wens om me te specialiseren in het behandelen van baby’s en kinderen in vervulling. Niets is er mooier dan onze kroost vanaf het prilste begin de kans te geven zich spanningsvrij en in optimale gezondheid te ontwikkelen. Zonder hinder van pijn door een voorkeurshouding, buikrampjes, zure reflux en andere spanningen die het kindje hinderen. Dat begint al bij een zwangere moeder die goed in haar vel zit.

Bekijk mijn website

Zwanger

Als osteopaat richt ik me op het totale lichaam. Onze technieken zijn manueel, zacht en vriendelijk van aard. Het doel van de behandeling is het lichaam zijn beweeglijkheid terug te geven en daarmee zijn functies te verbeteren. Ons lichaam kan heel veel opvangen, maar daarmee functioneer je nog niet optimaal. Zo is dat ook tijdens een zwangerschap. Sommige klachten horen bij zwanger zijn, maar andere klachten zijn onnodig en soms zelfs hinderlijk voor moeder en kind.

Stuur mij een e-mail

Baby’s en peuters

Bij baby’s en peuters hoef je overmatig huilen en spanning niet voor lief te nemen. Een gezond klachtenvrij kindje is tevreden, heeft een goed slaap, geen last van een voorkeurshouding, overmatige reflux, onnodige krampjes en spanning en kan daardoor alle stappen in de ontwikkeling vlekkeloos doorlopen. Van zo'n baby of dreumes wordt elke ouder en grootouder blij.

Oudere kinderen

Ook oudere kinderen zijn gebaat bij osteopathie. Gedurende het opgroeien heeft hun lijf nogal wat te verduren. Opgroeien doen we nu eenmaal met vallen en opstaan. Om maximaal te ontwikkelen heeft elk kind een veerkrachtig lijf nodig dat mogelijkheden biedt en niet beperkt.

Meer informatie over osteopathie bij kinderen vind je op onze website.

Contactgegevens

TherapieTotaal
Reeweg 131
6374 BW Landgraaf
www.therapietotaal.nl
T: 045 - 533 12 82
E: info@therapietotaal.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard