Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Nadia Labort

ZP® - Magazine

, 17 december 2021 17:00Laatste update op: 17 december 2021 17:02

Mijn naam is Nadia Labort, een Australische fysiotherapeut, personal trainer en pilatesdocent bij Wijs Gym & Fysiotherapie. Mijn passie is het helpen van vrouwen om zich comfortabel, actief en sterk te blijven voelen tijdens de verschillende stadia van de zwangerschap en post-partum. Het is immers zo'n unieke ervaring in je leven. Op het gebied van fysiotherapie heb ik veel kennis van de stabiliteit van de onderrug en het bekken, en ik werk nauw samen met de bekkenfysiotherapeuten in Amsterdam-West.

Naast fysiotherapeutische behandelingen verzorg ik een trainingsprogramma in kleine groepen voor pre- en postnatale vrouwen - Wijs Moms. Elke sessie is afgestemd op jouw individuele behoeften en de fase van je zwangerschap, zodat je veilig kunt blijven bewegen. Mochten er voorzorgsmaatregelen of contra-indicaties zijn, dan doen we vooraf een grondige assessment en bespreken we jouw casus met je verloskundige zorgverlener. Postnataal - na een periode van rust - kun je bij Wijs Moms doorgaan met je training, aangepast aan jouw wensen en postnatale status.

Mijn doel is om je te begeleiden naar het punt waarop je je reguliere bewegingsroutine kunt oppakken. Even belangrijk als de fysieke gezondheidsvoordelen van training, zijn de mentale gezondheidsvoordelen, en dat zal iedere jonge moeder kunnen beamen. Door ademwerk en ontwikkeling van lichaamsbewustzijn help ik je om in contact te komen én te blijven met je basis.

Daarbij is Wijs Moms een vriendelijke en ondersteunende gemeenschap van vrouwen, en ook dát is goed voor ons geestelijk welzijn.

Contactgegevens

Praktijk: We Are Wijs
Adres: Tweede Hugo de Grootstraat 45 A, 1052 LB Amsterdam
Website: wijs.fit
Tel: 020-7370384

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard