Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Moon Jansen

ZP® - Magazine

, 16 April 2019 11:08Laatste update op: 16 June 2020 00:57

Mijn naam is Moon Jansen (1968) en ik woon in Amsterdam met mijn drie dochters. In 2006 ben ik afgestuurd aan de fotoacademie en sindsdien werkzaam als fotograaf. Naast mijn commerciële opdrachten heb ik een grote liefde voor het fotograferen van zwangere vrouwen.

Bekijk mijn website

Als in de laatste weken je buik helemaal strak staat en die magische uitstraling op je gezicht verschijnt, vind ik dat een uitdaging om dat vast te leggen.

Als je baby geboren is heb je het natuurlijk heel druk en verdwijnt je mooie bolle buik. Natuurlijk ben je weer blij met je eigen lijf, maar je zal soms met weemoed terugdenken aan die mooie bijzondere periode dat je baby nog in je buik zat. Hoe bijzonder is het dan dat je dan een geweldige herinnering hebt aan je zwangerschap. Misschien voel je je wat onwennig of onzeker, maar dat is helemaal nergens voor nodig.

Stuur mij een e-mail

Ik heb zelf drie geweldige dochters gekregen en weet dus na drie zwangerschappen alles van putjes en striemen en gezwollen enkels en striae. Daarover hoef je je helemaal geen zorgen te maken.
We gaan samen te kijken wat de mooiste manier is om je mooie zwangere lijf en je prachtige uitstraling zo mooi mogelijk op beeld te krijgen. Een stoere, tikkie kunstzinnige foto waar je met trots naar zult kijken!

Als je je bloot niet helemaal op je gemak voelt is dat helemaal geen probleem, ik heb in mijn studio aan huis, allerlei mooie doeken en rokken waardoor je je misschien veel prettiger voelt. De meeste vrouwen voelen zich als we eenmaal bezig zijn met de shoot heel mooi en vrij en trots om hun mooie lijf te laten zien.

Op mijn site kan je veel voorbeelden zien. Misschien geeft het je net dat laatste duwtje om jezelf een zwangerschapsshoot te gunnen. Heb je eigen ideetjes dan zijn die altijd welkom!

Als je het prettiger vindt om het bij jou thuis te doen of op een mooie locatie kan dat uiteraard ook.

De mooiste periode vind ik rond week 36, Maar als je het eerder wilt, kan dat uiteraard ook.

Contactgegevens

Naam: Moon Jansen
Website: www.moonjansen.nl
Telefoonnummer: 06 21825617
Locatie: Amsterdam

Groeikalender
Magazine