Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Monique van Spijk

ZP® - Magazine

, 6 May 2019 12:12Laatste update op: 22 June 2020 16:54

Hallo. Ik ben Monique van Spijk, vestigingsmanager bij Up Kinderopvang in Ypenburg en zelf moeder van twee kinderen. Opgroeien is een spectaculair avontuur en daar weten wij bij Up Kinderopvang alles van. Als aanstaande ouders heb je zoveel vragen. Daarop geven we bij Up graag antwoord. Kom een keertje vrijblijvend kijken in een van onze kinderdagverblijven in Ypenburg. Ik zelf of een van mijn collega’s verwelkomen jullie graag!

Bekijk website

Ik werk nu al ruim 10 jaar met veel plezier in de kinderopvang. Eerst op de groep als pedagogisch medewerker. Later ben ik pedagogiek gaan studeren om mijn kennis over de ontwikkeling van kinderen verder te vergroten. Als vestigingsmanager draag ik nu zorg voor kwalitatief goede kinderopvang, waarbij kinderen de wereld spelenderwijs ontdekken. Ik vind een vertrouwde, warme en liefdevolle omgeving belangrijk. Een omgeving waarin elk kind op zijn eigen tempo groot kan worden.

Stuur een e-mail

Een stevige basis en een goede samenwerking met ouders zijn nodig voor jullie kleintje om op avontuur te gaan en de wereld te ontdekken. Er is dan ook geen betere plek om meer uit opgroeien te halen dan bij Up. Kinderen hebben plezier, maken nieuwe vrienden en ontwikkelen spelenderwijs belangrijke vaardigheden. Dat begint al vanaf heel klein met veel liefdevolle zorg en aandacht voor de allerkleinsten. Daarom hebben we op de kinderdagverblijven van Up speciale babygroepen. Maar je kunt ook kiezen voor verschillende leeftijden in een groep. Net wat jullie zelf prettig vinden.

Bij onze pedagogisch medewerkers kunnen jullie met al je vragen terecht. En als het nodig is, dan is er extra ondersteuning door onze pedagogisch experts en pedagogen. Kortom, er is geen betere plek om meer uit opvoeden te halen dan bij Up.

Contactgegevens:

naam: Monique van Spijk - vestigingsmanager Up Kinderopvang
Locatie: diverse vestigingen in Ypenburg
Website: www.upkinderopvang.nl
Telefoon: 06-29409643
E-mail: mvanspijk@upkinderopvang.nl

Groeikalender
Magazine