1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Monique Franck

  ZP® - Magazine

  , 9 augustus 2019 11:02Laatste update op: 7 juli 2020 23:49

  Ik ben Monique Franck, lactatiekundige IBCLC, in de wijde omgeving van Arnhem en Doesburg. Mijn achtergrond ligt in de verloskunde: ik ben 38 jaar werkzaam geweest als vroedvrouw. Eerst in het buitenland (Canada) en de laatste 26 jaar in Doesburg.

  Mijn bijzondere interesse in borstvoeding en de waarde van moedermelk begon in 1981 na de geboorte van mijn eerste kind. Sindsdien kregen mijn kraamvrouwen die borstvoeding wilden geven extra tijd en aandacht van mij. In 2005 kreeg ik ook mijn diploma als lactatiekundige en kon ik mijn cliënten nog beter helpen. Vanaf 2017 werk ik alleen nog als lactatiekundige. Ik werk als vrijgevestigde lactatiekundige in mijn eigen solopraktijk genaamd “BorstvoedingCentrum Doesburg e.o.”

  Je kan in de zwangerschap al bij mij terecht voor o.a. informatieavonden over de borstvoedingsperiode. Ik noem deze voorbereidingsavonden “Borstvoeding & Baby’s” omdat begrip voor normaal pasgeboren gedrag erg belangrijk is én heel leuk is om meer van te weten! Ook als je een eerdere, niet zo fijne, ervaring hebt met borstvoeding geven kan het zeer nuttig zijn om een plan te maken voor deze keer.

  Natuurlijk doe ik ook consulten aan huis bij jonge gezinnen, vaak al in de kraamtijd en af en toe komen mama en (oudere) baby naar mij toe. Kolfadviesgesprek als voorbereiding op mama’s terugkeer naar de baan buitenshuis blijkt ook prettig; een kolf is een prijzig ding dus je wil wel goed kiezen!

  Tenslotte heb ik de afgelopen 10 jaar heel veel moeders kunnen helpen die problemen ondervonden ten gevolge van een te strakke tong- en/of lipriem van hun kindje.

  Contactgegevens:

  Naam: Borstvoedingscentrum
  Vestigingsplaats: Doesburg e.o.
  Website: www.borstvoedingcentrum.nl
  Email: info@borstvoedingcentrum.nl
  Telefoon: 06-40013556 (graag een whatapp, sms of voicemail inspreken als ik niet opneem en vergeet niet je eigen telefoonnummer te vermelden)

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard