Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Monique Brandjes

ZP® - Magazine

, 18 July 2017 14:19Laatste update op: 15 July 2020 16:03

Mijn naam is Monique Brandjes. Naast het verzorgen van rondleidingen en het organiseren van workshops voor ouders, ben ik pedagogisch medewerkster inval op de kinderdagopvang bij Stichting Kinderopvang Hoorn (SKH).

Bekijk website

Ik verzorg vrijblijvend rondleidingen voor geïnteresseerde ouders op al onze locaties. Tijdens de rondleiding probeer ik ouders een zo goed mogelijke indruk te geven wat SKH te bieden heeft. Alle vragen over kinderdagopvang zijn welkom bij mij! Naast het feit dat ik het invalwerk enorm leuk vind om te doen, is dit ook een meerwaarde bij het informeren van ouders vanuit eigen ervaring op de groep. Ouders krijgen bij SKH ook de mogelijkheid om deel te nemen aan workshops over opvoeding en verzorging van kinderen. Elke maand organiseer ik een workshop met onderwerpen als ‘zelfvertrouwen en sociale vaardigheden bij kinderen stimuleren’, ‘dragen’ of ‘gezonde voeding voor kinderen’. Deze workshops worden goed bezocht en enorm gewaardeerd door ouders.

Rondleiding aanvragen

SKH (Stichting Kinderopvang Hoorn) heeft meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen en begeleiden van kinderen en biedt ouders in elke wijk van de gemeente Hoorn een opvangmogelijkheid voor hun kind(eren) in de eigen leefomgeving. SKH biedt professionele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, 3+ groepen, buitenschoolse opvang (BSO), tussenschoolse opvang (TSO) en vakantieopvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Meer informatie over SKH vindt u op www.kinderopvanghoorn.nl

Contactgegevens
SKH kinderopvang
Maelsonstraat 28, 4e verd
1624 NP Hoorn
Telefoon: 0229-248 770

Wilt u een rondleiding boeken? Dan kan dat via www.kinderopvanghoorn.nl/rondleiding

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard