1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Mirjam Cremer

  ZP® - Magazine

  , 18 januari 2019 12:16Laatste update op: 23 juli 2020 23:27

  Ik werk als geboortefotograaf en ben oprichter van Pure Life Geboortefotografie. Ik ben gespecialiseerd in zwangerschap, geboorte en Newborn fotografie. Ik ben 40 jaar, getrouwd met de liefste man en papa van onze vier kindjes.

  In oktober 2013 heb ik mijn eerste geboortereportage mogen vastleggen en sindsdien heb ik er meer dan 239 mogen vastleggen. Het went nooit, ieder stel, ieder kindje en iedere reportage is weer zo bijzonder! Het blijft een voorrecht en een belangrijke uitdaging dit belangrijke moment voor ouders te mogen vastleggen.

  Het zou voor mij niet mogelijk zijn deze reportages te kunnen maken zonder de onvoorwaardelijke steun van mijn man, kindjes, familie en vrienden die de waarde van dit werk erkennen. In 2015 heb ik samen met een aantal zeer gewaardeerde collega’s in dit vak geboortefotografen.com mogen oprichten waar ik als bestuurslid met veel plezier actief aan mag deelnemen.
  Dit is een plek waar ouders een geboortefotograaf met kennis en ervaring kunnen vinden. Maar ook medisch specialisten kunnen hier terecht. Voor Back-up aanvragen werk ik binnen mijn bedrijf uitsluitend met geboortefotografen die aangesloten zijn bij de branchevereniging voor geboortefotografen.

  Tijdens een geboortereportage richt ik me op de ouders, hun samenwerking tijdens de geboorte en vooral de eerste ontmoetingen met hun kindje. Het zijn de natuurlijke emoties die ik hierbij vastleg, heel puur en op de achtergrond.
  Sinds 2015 mag ik tevens als vaste fotograaf werken voor Ouders van Nu en heb meerdere jaren voor Wij Jonge Ouders gewerkt.

  Wil je naast de reportages op deze site nog meer geboortereportages lezen en bekijken? Via mijn site kun je mijn boek Pure Life Geboortefotografie en -verhalen bestellen. Graag neem ik jullie in dit boek mee tijdens mijn werk. Vergezel me op de geboortedag van deze kinderen en waan je even op de plaats van de geboorte. Ik neem jullie mee in de emoties van dat moment en laat de verhalen en de foto's voor zich spreken: hoe mooi is de geboorte van een nieuw leven!

  Contactgegevens:

  Naam: Mirjam Cremer
  Bedrijfsnaam: Pure Life geboortefotografie
  Vestigingsplaats: Heerlen
  Website: www.purelifegeboortefotografie.nl
  Telefoonnummer: 06-23342338
  Email: info@purelifegeboortefotografie.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard