Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Michelle Allart

ZP® - Magazine

, 7 January 2021 16:44Laatste update op: 18 January 2021 17:22

‘Hi! Leuk dat ik me aan je kan voorstellen. Ik ben Michelle Allart, Vestigingsmanager bij CompaNanny Kralingen in Rotterdam. Ik ben het aanspreekpunt voor ouders en samen met mijn team zorg ik ervoor dat onze pedagogische kwaliteit gewaarborgd blijft.

Wist je dat de eerste vijf jaar in het leven van je kind essentieel zijn voor de persoon die hij of zij later wordt? Hierin speel jij als ouder natuurlijk de belangrijkste rol, maar ook de kinderopvang die je kiest is bepalend.’ Op 34 locaties in Nederland biedt CompaNanny kinderopvang aan voor kinderen van 0-12 jaar. Op alle vestigingen wordt consequent één en dezelfde pedagogische visie en werkwijze gehanteerd.

Bekijk website

Dit is kinderopvang bij CompaNanny

Bij CompaNanny bieden we je kind een veilige plek, die voelt als thuis. Waar vertrouwen en respect ervoor zorgen dat je kind zich in alle rust kan ontplooien, onder begeleiding van de beste mensen. Met gerichte acties stimuleren we vaardigheden bij kinderen, die hen tot gelukkige, gezonde en evenwichtige personen maken. Om je kind zich meteen thuis te laten voelen, zijn al onze vestigingen huiselijk ingericht. De groepen zijn knus maar rustig, zonder drukke kleuren en met veel hout en natuurlijke materialen. Alle vestigingen hebben een ruime tuin met veel groen.

Communicatie met ouders

Communicatie met ouders is bij CompaNanny belangrijk. Aan het begin en aan het einde van de dag is er altijd een mondelinge overdracht. Daarnaast kun je vanaf het einde van de middag in het Ouderportaal lezen hoe de dag van je kind is verlopen. Nannies uploaden foto’s van je kind, schrijven in het dagboek onder andere wat je kind heeft gegeten, wanneer hij of zij heeft geslapen en welke activiteiten er zijn geweest.

Beluister de ervaringen van kinderen en ouders

Ervaringen

Wij zijn er voor jullie

Soms kom je als ouder opvoedsituaties tegen waarvan je even niet weet hoe je het moet oplossen of vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen in een bepaalde ontwikkelingsfase. Daarbij helpen we je graag. Je kunt altijd terecht bij onze Pedagogisch Coach voor advies. Regelmatig organiseren we interactieve (online) ouderavonden die gericht zijn op onderwerpen die kenmerkend zijn voor kinderen in een bepaalde ontwikkelingsfase.

Want het mooiste dat een kind voor de wereld kan worden, is zichzelf.

Contactgegevens

CompaNanny Rotterdam
Kinderopvang, BSO, Peuterspeelzaal, Tweetalige & Flexibele opvang
Vestigingsplaats: Rotterdam
Website: www.compananny.com
Telefoon: 020-4170117
E-mail: info@compananny.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard