Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Media Kinderopvang

ZP® - Magazine

, 27 November 2020 16:14

Ben je op zoek naar een fijne plek waar jouw kindje echt kind mag zijn? Wij bieden professionele kleinschalige kinderopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar op twee locaties, Villa Kakelbont en Studio Kakelbont in Hilversum.

Bekijk website

De plek waar jouw kindje kind mag zijn

Wij bieden opvang in onze twee kinderdagverblijven aan baby's en kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Wij vinden het belangrijk dat kinderen en ouders zich prettig voelen op het kinderdagverblijf. Wij werken met vaste pedagogisch medewerkers en hebben een zeer hecht team. Wij willen een ‘tweede thuis’ zijn voor de kinderen, een huiselijke plek. We hebben volop aandacht voor het kind en ‘kind zijn’ en volgen de ontwikkeling van jouw kind en proberen hier zo goed mogelijk bij aan te sluiten. Kinderen hoeven niet te voldoen aan een bepaalde norm, ieder kind mag uniek zijn. Wij helpen kinderen in het opgroeien en het ontplooien van zichzelf. Elke dag bij ons is anders.

Stuur een e-mail

De opvang

We hebben babygroepen, waarin we kinderen van 0 tot 2 jaar opvangen en we hebben peutergroepen, waarin we de kinderen van 2 tot 4 jaar opvangen. De groepen zijn zo ingericht, zodat de kinderen van de verschillende leeftijden voldoende uitgedaagd worden en veilig kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. De pedagogisch medewerkers zijn vaste gezichten voor de kinderen en we hanteren daarnaast een gezond voedingsbeleid. We bieden opvang van 8.00 tot 18.00 uur en het is mogelijk om eventueel verlengde opvang te krijgen van 7.30 tot 18.30 uur.

Wie weet kan ook jouw kind later terug kijken op een fantastische baby-en peutertijd bij ons, terwijl jij met een gerust hart aan het werk was. Daar doen we het tenslotte voor!!

Contactgegevens:

Media Kinderopvang
Website: www.mediakinderopvang.nl
Telefoonnummer Villa Kakelbont: 035 6289833
Telefoonnummer Studio Kakelbont: 035 6289833
Openingstijden: Ma t/m vr: 07.30 tot 18.30 uur

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard