Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Martijn Beekhof

ZP® - Magazine

, 29 november 2017 18:44Laatste update op: 15 juli 2020 17:51

Mijn naam is Martijn Beekhof (1975), directeur van christelijk integraal kindcentrum De Twijn in Alblasserdam.

De Twijn biedt een kinderdagverblijf, een peuterspeelgroep, basisonderwijs en buitenschoolse opvang. Bij ons kan je baby in een veilige en liefdevolle omgeving spelenderwijs zichzelf en de wereld ontdekken. Ons kinderdagverblijf is vijf dagen per week van 7.30 tot 18.30 uur geopend.

Ik ben al 17 jaar bezig met de ontwikkeling van kinderen, eerst als leerkracht, nu als directeur van De Twijn, onderdeel van PIT kinderopvang & onderwijs. Bovendien ben ik vader van twee zonen en een dochter. Ik weet dus hoe belangrijk het is dat ieder kind en dus ook jouw kindje zich emotioneel, sociaal, motorisch en cognitief goed ontwikkelt. Daarom bieden we als integraal kindcentrum een doorgaande lijn van ontwikkeling, opvoeding, opvang, onderwijs en ontspanning voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

We werken als één team vanuit één organisatie met één visie en één pedagogische en educatieve aanpak. Voor baby’s en peuters betekent dit zij zich vanaf hun eerste maanden in onze veilige en uitdagende omgeving in hun eigen tempo al spelend kunnen ontwikkelen. We vangen je baby met liefde en aandacht op. Onze pedagogisch medewerkers kennen je kindje goed en zetten zich dagelijks in om je kleintje een fijne tijd te bezorgen en optimaal te begeleiden bij het opgroeien.

Ook als je kind 4 jaar of ouder is, blijven we er tot de overstap naar het voortgezet onderwijs voor zorgen dat al onze activiteiten goed aansluiten op zijn of haar ontwikkelingsfasen, behoeften en talenten. Als het nodig is, organiseren wij in overleg met jou extra uitdaging en/of ondersteuning, zodat je kind goed tot zijn of haar recht komt.

Uit eigen ervaring weet ik hoe snel kleintjes groter groeien. Voordat je baby straks kleuter wordt, bereiden we hem of haar met gezamenlijke activiteiten voor peuters en kleuters zo goed mogelijk voor op de stap naar het basisonderwijs. De middelbare school is nu nog heel ver weg, maar tot die tijd kan je kind bij ons met veel plezier spelen, spelend leren, leren en ontspannen.

Wil je een indruk krijgen van het reilen en zeilen op De Twijn, dan ben je van harte welkom. Kom langs en ervaar hoe we - samen met jou - je kindje de beste start geven voor een kansrijke toekomst.

Naam instelling: christelijk integraal kindcentrum De Twijn
Vestigingsplaats instelling: Alblasserdam

Meer informatie vind je op de website

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard